0086-575-87375906

sadaya Kategori

Sistem Mesin Pompét Retro-Fit

aplikasi:

Sistem Retro-Fit ieu mangrupikeun parantos dipasang, siap kantong dina pakét kanggo éntuk kaluar / Ema One200 GP2000, GPXNUMX sareng Sistem Ekstrem. Rarancang anu nembé dijajarkeun masihan anjeun sadaya kakuatan tina pompa gilingan FQ. Fitur anu ditingkatkeun kalebet pelepasan beuheung goose anu gampang, sistem panutup camlock sareng kotak simpang highmount / control anu langkung luhur poténsial tingkat banjir upami aya parangkat gagal.E / Panel alat asli One® tetep operasional (lengkep sareng manual -ride switch) nalika dihubungkeun sareng unit FQ.

Kaistiméwaan:

• pompa 2 hp coét FQ - Sayogi dina tilu modél

• Kinerja pompa punjul - Aliran langkung sareng hulu

• Pinuh dirakit - Kacapi & Pasang Gancang

• Ngajalankeun sareng panel kontrol anu aya, henteu aya modifikasi pikeun sistem pamariosan • Nyambung-gancang kalayan panyambung kabel 10 'kana panyambung E / Hiji anu tos aya. Duanana gaya heubeul sareng konektor tudung anyar anu sayogi

• kotak simpang IP68 waterproof ngandung contactor motor sareng jalur jalur

• Piping baja sareng pipa ngaleupaskeun sésana gampang disaluyukeun pikeun papayun anu leres pikeun panarima

• Ngawengku ngambang floats, pipa sareng tutup panutup


model:

F (H) C2-21C-RE / REX

F (H) G2-21C-RE / REX

FNG2-21C-RE / REX

parameter produk

dimensi



model


HP


polt


tahap

FLA


hertz

beurat
AMPS (lbs.)
FG2-21C 2 208 ~ 230 1 14.5 60 117
FC2-21C 2 208 ~ 230 1 14.5 60 117
FHG2-21C 2 208 ~ 230 1 14.5 60 117
FHC2-21C 2 208 ~ 230 1 14.5 60 117
FNG2-21C 2 208 ~ 230 1 14.5 60 124