0086-575-87375906

sadaya Kategori

CFWT150 / 250 SIMPLEX SEWAGE LIFT STATION WITH GRINDER PUMP

aplikasi:

Sistem grinding anu tos dipasang tiasa nyéépkeun cai limbah tina sababaraha perlengkapan, kalebet wc, bak mandi, mesin cuci piring, wastafel, pancuran, wastafel bar, wastafel sareng sajabana, Éta tiasa dipasang di luhur lantai, dina jero liang kubur. 1 HP anu kuat motor pikeun reliabiliti sareng efisiensi mutlak anu tiasa ngadamel dugi ka 110 galon per menit tina sababaraha perlengkapan. Sistem coét idéal pikeun nanganan produk sanitasi anu panginten parantos disiram

Kaistiméwaan:


• Sistim simpléks tugas beurat kalawan 1 HPmotors pikeun aplikasi padumukan.

• Ngagabungkeun sistem coét anu idéal pikeun lingkungan anu teu terkendali sabab didesainkananganan produk sanitasi.

• Mampuh ngaleupaskeun ngaliwatan 11 / 2 incipipa diaméterna dugi ka 60 méter nangtung

• téknologi pompa pinter ngamungkinkeun pangaluaran ningkatkeun dugi ka110galonpermenit

• Pikeun pamasangan di luhur sareng di handap taneuh sakumaha anu diperyogikeun dina sagala rupa aplikasi.

• Alat pemotong slicer énggal diwangun tina stainless steel anu kaku, agul coét muter ngalawan pelat dasar anu perforasi, janten limbah gancang sareng gampang dibubarkeunngaliwatanliang pelat dasarna sateuacan dipompa kana kaluaran 1 1/2 inci garis.



DATA TEKNIKAL:


Jenis Pompa -Pompa coét, sareng SS Grinder Blade

Peunteun listrik --120 V, 60 Hz, 10 A maksimum.

Motor --Hiji, 1 HP, dieusi minyak, motor ditangtayungan termal.

Suhu Operasi Maksimum ——158 derajat F (70 derajat C).

Kabel Catu Daya ——SJTOW, 3 konduktor, 16 AWG, 300 V.

Tingkat Noise ——Kurang atawa sarua jeung 68 dBA (Lp), diukur dina 3 suku.

Diaméter Pipa Discharge --1-1 / 2 inci.

Pelepasan vertikal --60 suku.

Discharge dina Aliran Maksimum ——110 gpm.

Sirah Pareum--65 suku.

Waktos Jalan Biasa ——Gumantung kana jumlah fixtures disambungkeun.

Jumlah Inlet ——4

Métode Aktipkeun ——Saklar tekanan, circuit board.

Toilet Minimum, Pancuran/Jangkungna Dasar Bak Mandi ——10 inci.

Sambungan Vent Top ——1-1 / 2 inci.

Tangki sareng Panutup --Polipropilén biru, kandel 1/8 inci.


parameter produk

modelcatu dayakapasitasukuran

Beurat (Teu Ngompa)

CFWT150200~240 V,50/60 Hzgalon 3923.5 "X 18.5" X 27.5 "lbs 26
CFWT250200~240 V,50/60 Hzgalon 6035.5 "X 18.5" X 27.5 "lbs 40


Tegangan (V)Ayeuna (A)

Kakuatan (KW)

Frékuénsi (HZ)

Aliran (m3/h)

Sirah (M)

FC2-230hiji karya pompa230132.860730.5
dua pompa dianggo230235.5601034.5
WQ1100SQGhiji karya pompa2205.61.25507.213.6
dua pompa dianggo220102.250815
FC1-115hiji karya pompa11591605.811.7
dua pompa dianggo11515.61.8606.814.2
WQd10-7-0.75QGhiji karya pompa2303.40.7550105.7
dua pompa dianggo2306.41.55012.77.5
FC05-115hiji karya pompa1204.80.576055.6
dua pompa dianggo12091.16067

dimensi



ngeunaan fengqiu

Fengqiu Grup utamana rancang pompa, éta kalibet dina panalungtikan ilmiah, produksi jeung trades kaasup impor jeung ékspor dagang, pausahaan kadaptar salaku produsén pompa konci na geus dipikawanoh salaku perusahaan utama jeung tinggi-tech ku pamaréntah Cina. Perusahaan ngagaduhan lembaga riset pompa, pusat uji komputer sareng fasilitas CAD, éta tiasa ngarancang sareng ngembangkeun rupa-rupa produk pompa kalayan dukungan sistem kualitas ISO9001 sareng sistem lingkungan ISO14001. Produk didaptarkeun UL, CE sareng GS sayogi pikeun jaminan kaamanan tambahan. Produk kualitas dijual saé di Cina domestik sareng diékspor ka Éropa, Amérika Serikat, Australia, Asia Tenggara, Amérika Kidul, jsb.

Kami bakal teras-terasan ngawariskeun sareng ngalaksanakeun warisan FENGQIU langkung ti 30 taun, ogé warisan CRANE PUMPS AND SYSTEMS langkung ti 160 taun. Kami komitmen kana panalungtikan sareng pamekaran produk pompa kualitas luhur sareng alat-alat perawatan limbah anu sampurna pikeun ngalayanan para nasabah sacara éfisién.

Zhejiang Fengqiu Pump Co., Ltd. nyaéta perusahaan tulang tonggong sareng perusahaan wakil presiden industri pompa Cina. Pausahaan ayeuna unit drafting utama 4 standar nasional, kalawan 4 patén-patén penemuan jeung 27 patén-patén modél utiliti, ngarasakeun reputasi luhur di Cina..

Fengqiu Crane gaduh jaringan pamasaran sadunya. Produkna parantos diékspor ka langkung ti 40 nagara sareng daérah. Fengqiu Crane salawasna nyayogikeun produk anu kualitasna luhur sareng dipercaya ka konsuménna.

Fengqiu Grup utamana ngahasilkeun pompa, engages dina panalungtikan ilmiah, produksi jeung trades kaasup impor jeung ékspor dagang, pausahaan ieu kadaptar salaku produsén pompa konci na geus dipikawanoh salaku perusahaan utama jeung luhur-tech ku pamaréntah Cina..

Kerjasama fengqiu

Fengqiu Group dipandu ku kabutuhan palanggan sareng nguatkeun séntral sareng kerjasama éksternal dina industri. Salaku perusahaan R&D produksi, Fengqiu Group kedah terus-terusan innovate dina alat produksi sareng téknologi panalungtikan ilmiah. Ngaliwatan gawé babarengan jeung bursa jeung pausahaan séjén, urang bakal ningkatkeun kakuatan pausahaan, ngahontal kaayaan win-win, sarta terus ngaronjatkeun pangsa pasar jeung kapuasan customer.

Keunggulan Manufaktur fengqiu

Ayeuna, perusahaan ngagaduhan langkung ti 200 ngolah sareng nguji alat, 4 bengkel pangolahan logam pikeun manufaktur motor, lukisan sareng perakitan, sareng 4 pusat uji precision tingkat B. Pausahaan parantos ngadegkeun sistem manajemen kualitas anu kawilang lengkep, sacara efektif mastikeun yén perusahaan nyayogikeun tujuan manajemén produk tanpa cacad pikeun pangguna.

Kontrol kualitas fengqiu

Pausahaan ngenalkeun bakat téknis sareng bakat manajemén ku cara gawé babarengan sareng paguron luhur, rekrutmen sosial, kompetisi internal, sareng sajabana, sareng ngadegkeun pusat téknologi perusahaan tingkat propinsi sareng pusat uji jinis pompa tingkat munggaran. Dina 2003 jeung 2016, 32 produk anyar anu Certified ku prestasi ilmiah jeung téhnologis propinsi. Usaha ngagaduhan kamampuan pikeun industrialisasi.

ngahargaan fengqiu