0086-575-87375906

sadaya Kategori

Pompa baja karat QDX-BS B

aplikasi:

Pompa anu tiasa dipasang anu didamel tina baja tahan karat AISI 304, dirancang pikeun cai anu bersih atanapi rada kotor, tabung nyeuseup kalayan saringan anu ngamungkinkeun jalan anu padet gratis dugi ka 10 mm. sareng cai mancur.

spésifikasi

1. Kabel listrik: Kakuatan baku nyaéta 10m

2. Suhu cair: 104 ° F (40 ℃) kontinyu

3. Motor: Kelas insulasi B, perlindungan IP68

4. Fase Tunggal: Dibangun dina pelindung termal

5. Aksesoris: switch float sayogi

Part Spésifikasi

1. O-ring: Buna-N

2. Perumahan Motor: AISI 304

3. Aci: AISI 304 gagang las

4. Ganda Mekanikal Ganda-Ganda: elastomer Buna-N
Sisi motor: Karbon VS Silicon Carbide
Sisi pompa: Silicon Carbide VS Silicon Carbide

5. Impeller: AISI 304 las

6. Pompa Casing: AISI 304

parameter produk

modelTegangan, Frékuénsikaluaran PowerkapasitorKuring / mnt050100150200250300350
m³ / h036912151821
QDX370BS220V , 50Hz0.37kW12.5μfH (m)10.58.57.264.52
QDX550BS220V , 50Hz0.55kW16μfH (m)1210.298.86.24.52.5
QDX750BS220V , 50Hz0.75kW25μfH (m)1411.8108.575.23
QDX1100BS220V , 50Hz1.1kW30μfH (m)1613.810.210.2974.82

dimensi

modelA (mm)B (mm)

C

ngalesotkeun

Ukuran packing (mm)NW
QDX370BS220360G 1.5 "F230 × 270 × 38015kg
QDX550BS220360G 1.5 "F230 × 270 × 38016kg
QDX750BS220380G 1.5 "F230 × 270 × 40017kg
QDX1100BS220
380G 1.5 "F230 × 270 × 40018Kg