0086-575-87375906

sadaya Kategori

Pompa Shielded PB

aplikasi:

Pompa siri PB Magnetic Drive mangrupikeun anu paling pikaresepeun tina téknologi anyar anu sayogi pikeun pompa curug. Sadaya komponén listrik di unit ieu parantos disegel dina résin palapis nontoxic. Kipas angin dipasang dina magnet anu diudag ngurilingan ku listrik listrik tina motor anu disegel. Éta awét, dipercaya jeung éfisién énergi. Kakuatan sareng kesederhanaan operasi ngajadikeun aranjeunna pilihan anu cocog pikeun seueur aplikasi berkebun cai, khususna curug. Aranjeunna dirarancang utamana pikeun aplikasi ieu: 1.Untuk ngabantosan cai dina balong, kebon cai sareng aliran. Curug volume 2.High sareng saringan bio ageung. 3.Biofilters sareng saringan UV. 4.Koi Pondok

spésifikasi

1. Kabel listrik: Kakuatan baku nyaéta 10m

2. Suhu cair: 104 ° F (40 ℃) kontinyu

3. Motor: Kelas insulasi B, perlindungan IP68

4. Fase Tunggal: Dibangun dina pelindung termal

5. Aksesoris: switch float sayogi

Part Spésifikasi

1. O-ring: Buna-N

2. Perumahan Motor: ABS

3. aci: Keramik

4. Impeller: PPO + 20 % Serat Kaca

5. Pompa Casing: PA66 + 30 % Serat Kaca

parameter produk

model Tegangan, Frékuénsi kaluaran Power kapasitor Kuring / mnt 0 20 40 60 80 100 120 140 160 180 200
220
m³ / h 0 1.2 2.4 3.6 4.8 6 7.2 8.4 9.6 10.8 10 13.2
PB10000 115V , 60Hz 0.10kW 8μf H (m) 4 3.6 3.3 3 2.7 2.2 1.8




PB15000 115V , 60Hz 0.18kW 12.5μf H (m) 4.5 4.4 4.2 4 3.8 3.5 3 2.7 2.2 1.8

PB20000 115V , 60Hz 0.25kW 18μf H (m) 7 6.7 6.3 6 5.5 5.2 4.8 4.3 4 3.5 3 2.3

dimensi


model A (mm) B (mm) C (mm) D (mm)

E

ngalesotkeun

Ukuran packing (mm) NW
PB10000 146 172 262 50 G 1.5 "NPT 180 × 180× 290 4kg
PB15000 146 172 262 50 G 1.5 "NPT 180 × 180× 290 4kg
PB20000 146 172 295 50 G 1.5 "NPT 180× 180× 310 5kg