0086-575-87375906

sadaya Kategori

Pompét palapis WQd-QG

aplikasi:

Pompa beusi tuangna pompa pérsil sareng impeller anu disayogikeun sareng alat grinding. Dirancang pikeun cai limbah sareng bahan organik padet. Bentuk hidraulik tinangtu, anu ngamungkinkeun pengisaran koréh padet anu tiasa dimusnahkeun kana bagian anu alit, ngamungkinkeun ngompa cai sampah di tempat-tempat éta dimana sistem pembetung henteu sayogi. Cocog pikeun angkat cai kotor sareng cesspits kosong.

spésifikasi

1. Kabel listrik: Kakuatan baku nyaéta 10m

2. Suhu cair: 104 ° F (40 ℃) kontinyu

3. Motor: Kelas insulasi B, perlindungan IP68

4. Fase Tunggal: Dibangun dina pelindung termal

5. Aksesoris: switch float sayogi

Part Spésifikasi

1. O-ring: Buna-N

2. Perumahan Motor: GG20

3. Aci: AISI 420

4. Ganda Mekanikal Ganda-Ganda: elastomer Buna-N
Sisi motor: Karbon VS Silicon Carbide
Sisi pompa: Silicon Carbide VS Silicon Carbide

5. Impeller: ZG35

6. Pompa Casing: GG20

7.Shredding ring:ZG35

parameter produk

model Tegangan, Frékuénsi kaluaran Power kapasitor Kuring / mnt 0 50 100 150 200 250 300 350
350 350
m³ / h 0 3 6 9 12 15 18 21 21 21
WQd10-7-0.75QG 220V , 50Hz 0.75kW 25μf H (m) 10 8.8 7.8 6.5 5 3.5


WQd10-10-1.1QG 220V , 50Hz 1.1kW 30μf H (m) 14 12.8 12 11 10 9 7.5 6 4.8 3

dimensi

model A (mm) B (mm) C (mm)
D (mm)

E

ngalesotkeun

Ukuran packing (mm) NW
WQd10-7-0.75QG 250 230 430 108 50 240 × 280 × 460 29kg
WQd10-10-1.1QG 250 230 480 110 50 220 × 280 × 520 30kg