0086-575-87375906

sadaya Kategori

Pompét palapis WQ-SQG

aplikasi:

Pompa beuleum beusi tuang sareng impeller kabuka multi-kanal sareng alat ngagiling dina nyeuseup. Sistim coét, diwangun ku hiji piringan bearing liang concentric kalawan ujung seukeut tur cutter triangular tina baja Chrome tinggi. Runtuyan pompa submersible ieu, utamana cocog pikeun cair ngandung serat panjang atawa filamén atawa bodied padet destroyable sanajan ukuran badag, lolobana dipaké pikeun pengobatan cair biologis jeung cai asal sipil.

spésifikasi

1. Power Cable: ari Standar nyaeta 10m

2. Suhu cair: 104 ° F (40 ℃) kontinyu

3. Motor: kelas insulasi B, panyalindungan IP68

4. Fase tunggal: Diwangun dina papayung termal

5. Asesoris: Float switch geus sadia


Spésifikasi Bagian

1. O-ring: Buna-N

2. Perumahan motor: GG20

3. Aci: AISI 420

4. Seal Mékanis dua sisi: elastomer Buna-N
    Sisi motor: Karbon VS Silicon Carbide
    Pompa samping: Silicon Carbide VS Silicon Carbide

5. Impeller: GG20

6. Pompa Casing: GG20

7. cingcin shredding: AISI 440

8. cingcin grinding:AISI 440

5 téknologi inti fengqiu

Widang APLIKASI pompa fengqiu

parameter produk

modelTegangan, Frékuénsikaluaran PowerkapasitorAbdi / mnt04080120160200
m³ / h02.44.87.29.612
WQ750SQG220V, 50Hz0.75kW25 μfH (m)18.51613.5102.5
WQ1100SQG220V, 50Hz1.1kW30 μfH (m)2017.515.513.5105
WQ1500SQG220V, 50Hz1.5kW30 μfH (m)23.520.518.515.5122
WQ2200SQG380V, 50Hz2.2kW/H (m)30282522182

dimensi

modelA (mm)B (mm)C (mm)
D NgaluarkeunUkuran bungkusan (mm)NW
WQ750SQG230280430G 2" F240 × 280 × 45029kg
WQ1100SQG230280450G 2" F240 × 290 × 47030kg
WQ1500SQG240310550G 2" F250 × 320 × 57036kg
WQ2200SQG240310550G 2" F250 × 320 × 57038kg


ngeunaan fengqiuFengqiu Grup utamana rancang pompa, éta kalibet dina panalungtikan ilmiah, produksi jeung trades kaasup impor jeung ékspor dagang, pausahaan kadaptar salaku produsén pompa konci na geus dipikawanoh salaku perusahaan utama jeung tinggi-tech ku pamaréntah Cina. Perusahaan ngagaduhan lembaga riset pompa, pusat uji komputer sareng fasilitas CAD, éta tiasa ngarancang sareng ngembangkeun rupa-rupa produk pompa kalayan dukungan sistem kualitas ISO9001 sareng sistem lingkungan ISO14001. Produk didaptarkeun UL, CE sareng GS sayogi pikeun jaminan kaamanan tambahan. Produk kualitas dijual saé di Cina domestik sareng diékspor ka Éropa, Amérika Serikat, Australia, Asia Tenggara, Amérika Kidul, jsb.

Kami bakal teras-terasan ngawariskeun sareng ngalaksanakeun warisan FENGQIU langkung ti 30 taun, ogé warisan CRANE PUMPS AND SYSTEMS langkung ti 160 taun. Kami komitmen kana panalungtikan sareng pamekaran produk pompa kualitas luhur sareng alat-alat perawatan limbah anu sampurna pikeun ngalayanan para nasabah sacara éfisién.

Zhejiang Fengqiu Pump Co., Ltd. nyaéta perusahaan tulang tonggong sareng perusahaan wakil presiden industri pompa Cina. Pausahaan ayeuna unit drafting utama 4 standar nasional, kalawan 4 patén-patén penemuan jeung 27 patén-patén modél utiliti, ngarasakeun reputasi luhur di Cina..

Fengqiu Crane gaduh jaringan pamasaran sadunya. Produkna parantos diékspor ka langkung ti 40 nagara sareng daérah. Fengqiu Crane salawasna nyayogikeun produk anu kualitasna luhur sareng dipercaya ka konsuménna.

Fengqiu Grup utamana ngahasilkeun pompa, engages dina panalungtikan ilmiah, produksi jeung trades kaasup impor jeung ékspor dagang, pausahaan ieu kadaptar salaku produsén pompa konci na geus dipikawanoh salaku perusahaan utama jeung luhur-tech ku pamaréntah Cina..

Kerjasama fengqiuFengqiu Group dipandu ku kabutuhan palanggan sareng nguatkeun séntral sareng kerjasama éksternal dina industri. Salaku perusahaan R&D produksi, Fengqiu Group kedah terus-terusan innovate dina alat produksi sareng téknologi panalungtikan ilmiah. Ngaliwatan gawé babarengan jeung bursa jeung pausahaan séjén, urang bakal ningkatkeun kakuatan pausahaan, ngahontal kaayaan win-win, sarta terus ngaronjatkeun pangsa pasar jeung kapuasan customer.

Keunggulan Manufaktur fengqiu

Ayeuna, perusahaan ngagaduhan langkung ti 200 ngolah sareng nguji alat, 4 bengkel pangolahan logam pikeun manufaktur motor, lukisan sareng perakitan, sareng 4 pusat uji precision tingkat B. Pausahaan parantos ngadegkeun sistem manajemen kualitas anu kawilang lengkep, sacara efektif mastikeun yén perusahaan nyayogikeun tujuan manajemén produk tanpa cacad pikeun pangguna.

Kontrol kualitas fengqiu

Pausahaan ngenalkeun bakat téknis sareng bakat manajemén ku cara gawé babarengan sareng paguron luhur, rekrutmen sosial, kompetisi internal, sareng sajabana, sareng ngadegkeun pusat téknologi perusahaan tingkat propinsi sareng pusat uji jinis pompa tingkat munggaran. Dina 2003 jeung 2016, 32 produk anyar anu Certified ku prestasi ilmiah jeung téhnologis propinsi. Usaha ngagaduhan kamampuan pikeun industrialisasi.

ngahargaan fengqiu