0086-575-87375906

sadaya Kategori

Pompét palapis WQ-SQG

aplikasi:

Pompa sérter pérsér tuang kalayan panyaring open-kanal kalayan grinding alat dina nyeuseup. Sistem coét, diwangun tina disk anu nganggo liang concentric kalayan ujung anu seukeut sareng segitiga anu motong tina baja krém luhur. Séri pompa sérsér ieu, cocog pikeun cair anu ngandung serat panjang atanapi filamén atanapi padu anu rusak tiasa rusak sanajan ukuranana ageung, umumna dianggo pikeun pengobatan cairan biologis sareng cai asal sipil.

spésifikasi

1. Kabel listrik: Kakuatan baku nyaéta 10m

2. Suhu cair: 104 ° F (40 ℃) kontinyu

3. Motor: Kelas insulasi B, perlindungan IP68

4. Fase Tunggal: Dibangun dina pelindung termal

5. Aksesoris: switch float sayogi


Part Spésifikasi

1. O-ring: Buna-N

2. Perumahan Motor: GG20

3. Aci: AISI 420

4. Ganda Mekanikal Ganda-Ganda: elastomer Buna-N
Sisi motor: Karbon VS Silicon Carbide
Sisi pompa: Silicon Carbide VS Silicon Carbide

5. Impeller: GG20

6. Pompa Casing: GG20

7. Cincin ngorok: AISI 440

8. Nyaring ring:AISI 440


parameter produk

model Tegangan, Frékuénsi kaluaran Power kapasitor Kuring / mnt 0 40 80 120 160 200
m³ / h 0 2.4 4.8 7.2 9.6 12
WQ750SQG 220V , 50Hz 0.75kW 25μf H (m) 18.5 16 13.5 10 2.5
WQ1100SQG 220V , 50Hz 1.1kW 30μf H (m) 20 17.5 15.5 13.5 10 5
WQ1500SQG 220V , 50Hz 1.5kW 30μf H (m) 23.5 20.5 18.5 15.5 12 2
WQ2200SQG 380V , 50Hz 2.2kW / H (m) 30 28 25 22 18 2

dimensi

model A (mm) B (mm) C (mm)
D Listrik Ukuran packing (mm) NW
WQ750SQG 230 280 430 G 2 "F 240 × 280 × 450 29kg
WQ1100SQG 230 280 450 G 2 "F 240 × 290 × 470 30kg
WQ1500SQG 240 310 550 G 2 "F 250 × 320 × 570 36kg
WQ2200SQG 240 310 550 G 2 "F 250 × 320 × 570 38kg