0086-575-87375906

sadaya Kategori

Pompét coét FQG

aplikasi:

Pompa beusi tuangna pompa pérsil sareng impeller anu disayogikeun sareng alat grinding. Dirancang pikeun cai limbah sareng bahan organik padet. Bentuk hidraulik tinangtu, anu ngamungkinkeun pengisaran koréh padet anu tiasa dimusnahkeun kana bagian anu alit, ngamungkinkeun ngompa cai sampah di tempat-tempat éta dimana sistem pembetung henteu sayogi. Cocog pikeun angkat cai kotor sareng cesspits kosong.

spésifikasi

1. Kabel listrik: Kakuatan baku nyaéta 10m

2. Suhu cair: 104 ° F (40 ℃) kontinyu

3. Motor: Kelas insulasi B, perlindungan IP68

4. Fase Tunggal: Dibangun dina pelindung termal

5. Aksesoris: switch float sayogi

Part Spésifikasi

1. O-ring: Buna-N

2. Perumahan Motor: GG20

3. Aci: AISI 420

4. Ganda Mekanikal Ganda-Ganda: elastomer Buna-N
Sisi motor: Karbon VS Silicon Carbide
Sisi pompa: Silicon Carbide VS Silicon Carbide

5. Impeller: ZG35

6. Pompa Casing: GG20

7.Shredding ring: ZG35

8.Grinding ring:ZG35

parameter produk

model Tegangan, Frékuénsi kaluaran Power kapasitor Kuring / mnt 0 50 100 150 200 250 300 350
m³ / h 0 3 6 9 12 15 18 21
FQG1.5M 220V , 50Hz 1.5kW 35μf H (m) 21 20 17.5 15.5 14 10 7 4
FQG20-2HP 380V , 50Hz 1.5kW / H (m) 21 20 17.5 15.5 14 10 7 4
FQG22-3HP 380V , 50Hz 2.2kW / H (m) 24 22 19 17 15 12 9 6.5

dimensi

model A (mm) B (mm) C (mm)

D

ngalesotkeun

Ukuran packing (mm) NW
FQG1.5M 220 290 540 G 2 "F 580 × 270 × 250 34kg
FQG20-2HP 220 290 520 G 2 "F 580 × 270 × 250 34kg
FQG22-3HP 220 290 520 G 2 "F 580 × 270 × 250 35kg