0086-575-87375906

sadaya Kategori

Pumps QX

aplikasi:

Tutup pompa anu aya dina pérsér kalayan sarat beusi sareng stainless steel AlSI 304 cangkang motor, dirancang pikeun cai anu écés atanapi rada kotor, sedeng grid sareng saringan anu ngamungkinkeun jalan anu padet dugi ka 5mm. Éta tiasa dianggo bahkan pikeun angkat cai laut, meteoritik sareng cai ngaleupaskeun. Éta cocog pisan pikeun miceunan sumur di jero kamar cellar sareng garasi, bak, kolam renang sareng cai mancur

spésifikasi

1. Kabel listrik: Kakuatan baku nyaéta 10m

2. Suhu cair: 104 ° F (40 ℃) kontinyu

3. Motor: Kelas insulasi B, perlindungan IP68

4.Single Phase: Dibangun dina pelindung termal

5.Accessories: Luncat switch sayogi


Part Spésifikasi

1. O-ring: Buna-N

2. Perumahan Motor:AISI 304

3. Aci: Aci kimpalan AISI 420

4. Ganda Mekanikal Ganda-Ganda: elastomer Buna-N
Sisi motor: Karbon VS Silicon Carbide
Sisi pompa: Silicon Carbide VS Silicon Carbide

5. Impeller: GG20

6. Ngompa Casing: GG20

parameter produk

model Tegangan, Frékuénsi kaluaran Power kapasitor Kuring / mnt 0 100 200 300 400 500 600
m³ / h 0 6 12 18 24 30 36
QDX1500F 220V , 50Hz 1.5kW 30μf H (m) 22 20 18.5 15.5 12 7
QX2200F 380V , 50Hz 2.2kW / H (m) 27 25 23 20.5 17 12.5 6

dimensi

model A (mm) B (mm) C (mm)

D

ngalesotkeun

Ukuran packing (mm) NW
QDX250F 170 210 340 G 1.5 "F 150 × 210 × 360 9kg
QDX450F 170 250 405 G 2 "F 190 × 260 × 450 18kg
QDX750F 170 250 405 G 2 "F 190 × 260 × 450 19kg
QDX1100F 170 250 425 G 2 "F 190 × 260 × 450 20kg
QDX1500F 200 265 470 G 2 "F 210 × 260 × 500 25kg
QX2200F 200 265 488 G 2 "F 210 × 260 × 500 28kg