0086-575-87375906

sadaya Kategori

Solokan pompa QDX-HF

aplikasi:

Tutup pompa anu tiasa dipasukan ku sarat beusi sareng stainless steel AlS 304 motor motor, dirancang pikeun cai anu écés atanapi rada kotor, sedeng grid sareng saringan anu ngamungkinkeun jalan anu padet dugi ka 5 mm. Éta tiasa dianggo ogé pikeun angkat cai laut, meteoritik sareng cai ngaleupaskeun. Aranjeunna cocog pisan pikeun ngosongkeun sumur di jeroan cellar sareng garasi, bak, kolam renang sareng cai mancur

spésifikasi

1. Kabel listrik: Kakuatan baku nyaéta 10m

2. Suhu cair: 104 ° F (40 ℃) kontinyu

3. Motor: Kelas insulasi B, perlindungan IP68

4.Single Phase: Dibangun dina pelindung termal

5.Accessories: Luncat switch sayogi


Part Spésifikasi

1. O-ring: Buna-N

2. Perumahan Motor:AISI 304

3. Aci: Aci kimpalan AISI 420

4. Ganda Mekanikal Ganda-Ganda: elastomer Buna-N
Sisi motor: Karbon VS Silicon Carbide
Sisi pompa: Silicon Carbide VS Silicon Carbide

5. Impeller: PPO + 20 % Serat Kaca

6. Ngompa Casing: GG20

parameter produk

model Tegangan, Frékuénsi kaluaran Power kapasitor Kuring / mnt 0 20 40 60 80 100 120 140
160
m³ / h 0 1.2 2.4 3.6 4.8 6 7.2 8.4 9.6
QDX450HF 220V , 50Hz 0.37kW 12.5μf H (m) 23 21 19.5 17.5 14.5 11.5 3

QDX750HF 220V , 50Hz 0.75kW 20μf H (m) 28 26.5 25.5 24.2 22 19 15

QDX1100HF 220V , 50Hz 1.1kW 30μf H (m) 34 32 31 29.5 27.5 24.6 21.5 17.5 13.5

dimensi

model A (mm) B (mm) C (mm)

D

ngalesotkeun

Ukuran packing (mm) NW
QDX450HF 185 260 420 G 1 "F 190 × 260 × 440 18kg
QDX750HF 185 260 420 G 1 "F 190 × 260 × 440 19kg
QDX1100HF 185 260 435 G 1 "F 190 × 260 × 450 20kg