0086-575-87375906

sadaya Kategori

Pompa limbah CFQ

aplikasi:

Pompa limbah anu henteu kersing non-clogging, motor dieusi minyak, kanggo dipasang di stasion angkat alit, sistem solokan atanapi aplikasi cai atah. Dijieun khusus pikeun: Imah sareng tegalan Taman bumi mobile sareng motel Sakola sareng rumah sakit Sistem pakét kotamadya Sistem Perawatan industri Sistem pangubaran Dewatering

spésifikasi

1. Kabel listrik: Kakuatan baku nyaéta 10m

2. Suhu cair: 104 ° F (40 ℃) kontinyu

3. Motor: Kelas insulasi B, perlindungan IP68

4. Fase Tunggal: Dibangun dina pelindung termal

5. Aksesoris: switch float sayogi

Part Spésifikasi

1. O-ring: Buna-N

2. Perumahan Motor: GG20

3. Aci: AISI 420

4. Ganda Mekanikal Ganda-Ganda: elastomer Buna-N
Sisi motor: Karbon VS Silicon Carbide
Sisi pompa: Silicon Carbide VS Silicon Carbide

5. Impeller: GG20

6. Pompa Casing: GG20

parameter produk

model HP VOLT PH / Hz

rpm

PINJAMAN GURU

AMPS

DITUTUP ROTOR

AMPS

Kata

SIZE

Kata

SIZE

NW

CFQ2200V 3 380 3 / 50 2680 6.5 40 4×1.5+2×0.5 HO7RN-F 42kg
CFQ2200 3 380 3 / 50 2680 6.5 40 4×1.5+2×0.5 HO7RN-F 42kg

dimensi