0086-575-87375906

sadaya Kategori

Kotoran Pompa ASC

aplikasi:

Pompa submersible sareng impeller vortex, bagian hidrolik tina beusi tuang sareng cangkang motor AlSI 304 stainless steel, dirancang pikeun cai limbah kalayan bahan organik padet. Bentuk husus tina impeller ngamungkinkeun petikan padet nepi ka 50mm, gumantung kana modél. Aranjeunna cocog pikeun ngangkat cai kotor kaasup drainase banjir di wewengkon dipasrahkeun kayaning basements jeung garasi, ngompa runtah domestik ti imah, enggon komérsial atawa kebon jeung miceun cai runtah ti pabrik prosés, pabrik, situs wangunan atawa tambang, jsb.

spésifikasi

1.Power Cable: ari Standar nyaeta 10m

2.Liquid Suhu: 104 ° F (40 ℃) kontinyu

3.Motor: B kelas insulasi, panyalindungan IP68

4.Single Phase: Diwangun dina papayung termal

5.Accessories: switch ngambang geus sadia

Spésifikasi Bagian

1.O-ring: Buna-N

2. Perumahan Motor: AISI 304

3. Aci: AISI 420

4.Double sided Mechanical Seal: Buna-N elastomers
    Sisi motor: Karbon VS Silicon Carbide
    Pompa samping: Silicon Carbide VS Silicon Carbide

5. Impeller: GG20

6.Pompa Casing: GG20

parameter produk

modelTegangan, Frékuénsikaluaran Powerkapasitor

Padet

 penanganan

Abdi / mnt0200400600800100012001400
m³ / h012243648607284
ASC-200M220V, 50Hz1.5kW35 μf50mm

H (m)

1612.59.55.52
ASC-200T380V, 50Hz1.5kW/50mmH (m)1612.59.55.52
ASC-300T380V, 50Hz2.2kW/50mmH (m)2016.81410.87.53.5
ASC-500T380V, 50Hz3.7kW/50mmH (m)2017.515.513.511.59.574.5

dimensi

modelka (mm)B (mm)C (mm)D (mm)E (mm)
F (mm)

G Ngaluarkeun

(Mm)

Ukuran bungkusan (mm)NW
ASC-200M2803005609015010265320 × 390 × 58044kg
ASC-200T2803005309015010265320 × 390 × 55044kg
ASC-300T2803005509015010265320 × 390 × 55046kg
ASC-500T305250615105180080260 × 430 × 62061Kg