0086-575-87375906

sadaya Kategori

Pompa kokotor 80WQ

aplikasi:

Pompa limbah anu henteu kersing non-clogging, motor dieusi minyak, kanggo dipasang di stasion angkat alit, sistem solokan atanapi aplikasi cai atah. Dijieun khusus pikeun: Imah sareng tegalan Taman bumi mobile sareng motel Sakola sareng rumah sakit Sistem pakét kotamadya Sistem Perawatan industri Sistem pangubaran Dewatering

spésifikasi

1. Kabel listrik: Kakuatan baku nyaéta 10m

2. Suhu cair: 104 ° F (40 ℃) kontinyu

3. Motor: Kelas insulasi B, perlindungan IP68

4. Fase Tunggal: Dibangun dina pelindung termal

5. Aksesoris: switch float sayogi

Part Spésifikasi

1. O-ring: Buna-N

2. Perumahan Motor: GG20

3. Aci: AISI 420

4. Ganda Mekanikal Ganda-Ganda: elastomer Buna-N
Sisi motor: Karbon VS Silicon Carbide
Sisi pompa: Silicon Carbide VS Silicon Carbide

5. Impeller: GG20

6. Pompa Casing: GG20

parameter produk

model HP VOLT

PH / Hz

rpm

PINJAMAN GURU

AMPS

DITUTUP ROTOR

AMPS

Kata

ZISE

Kata

ngetik

NW
80WQ20-21 2 208-240 1 / 60 3450 12.5 38 14 / 3 SOW 42kg
80WQ20-23 2 230 / 460 3 / 60 3450 9 / 4.5
44 / 22.5 14 / 4 SOW 42kg
80WQ30-23 3 230 / 460 3 / 60 3450 12 / 6 60 / 30 14 / 4 SOW 42kg


dimensi