0086-575-87375906

sadaya Kategori

Non-clog Kotoran Pompa WQ

aplikasi:

Utamana dipaké pikeun ngurangan sludge kokotor industri kawas proyék perlakuan kokotor kotamadya, usaha industri pertambangan, rumah sakit, hotél, réstoran, jeung industri wangunan, ogé lumaku pikeun irigasi tegalan.

fitur produk

Komponén petikan aliran nganggo metode desain anu unik, kalayan aréa efisiensi tinggi anu lega, sareng kinerja full-lift (henteu kaleuleuwihi).Pompa tiasa dianggo sacara efektif sareng aman dina rentang aliran anu langkung ageung.

Kapasitas angkut anu kuat sareng desain impeller-bukti saluran ageung tiasa ngajantenkeun pompa sacara efektif nganteurkeun cairan anu ngandung padet. partikel , pangotor jeung microfiber kalayan diaméter 6-125 mm.

Motor ngagunakeun sistem cooling sirkulasi éksternal tipe leungeun baju, nu hartina produk nu bisa reliably dioperasikeun nalika éta. luhureun tingkat cair atawa instalasi tipe garing diadopsi

Produk ieu dilengkepan sistem panyalindungan alarem pikeun leakage cai, leakage listrik, leakage minyak, overload, kakurangan tegangan jeung leungitna fase , kitu ogé sistem kontrol tingkat cair , bisa ngalaksanakeun terpusatkontrol jeung panyalindungan éféktif pikeun sagala rupa kaayaan operasi.

Sistem instalasi otomatis nyaeta lumrah dina rarancang, kalayan inténsitas tinggi fléksibel tur merenah instalasi, sarta teu merlukeun nagara ngawangun kamar pompa pikeun ngahemat biaya proyék.

Ngadopsi bantalan kualitas luhur anu diimpor sareng gajih kalayan résistansi suhu anu luhur, ku kituna umur jasa bagian gancang-gancang langkung ti jam 10,000.

5 téknologi inti fengqiu

 spésifikasi

1. kakuatan: 0. 55~315KW

2. Aliran: 7~4600m³ / jam

3 . Diaméter outlet: 50-600mm

4. Pimpinan: 4. 5~50m

Widang APLIKASI pompa fengqiu

parameter produk

No.

model

ngalesotkeunkapasitassirahkakuatankagancanganepisiensiVoltaseuayeunaPenanganan Padetbeurat
(Mm)(m³ / h)(M)(KW)(R / mnt)(%)(V)(A)(Mm)(kg)
150WQ9-22-2.2509222.22860443804.82545
250WQ15-30-45015304468.62570
3100WQ100-10-5.5100100105.514606112.235140
4150WQ145-10-7.5150145107.57416.685195
580WQ45-32-1180453211562430250
6150WQ200-12-151502001215753250300
7200WQ300-12-18.52003001218.5733875420
8150WQ150-22-221501502222714550400
9250WQ500-13-3025050013309808061125800
10150WQ150-40-3715015040371460677045680
11250WQ600-20-55250600205598075104125920
12200WQ350-40-75200350407570141551500
13250WQ600-35-902506003590751681251750
14350WQ1000-28-132350100028132792601252200
15500WQ3000-28-315500300028315740825601255000


Catetan: 1. Nu didaptarkeun di luhur téh ngan bagian tina model pompa urang, daptar model lengkep Anjeun bisa ngundeur ti katalog.

model 2.Other bisa dirancang per pamundut customer urang.


dimensi



No.ngetikDNø Bø CHH1H2H3TT1T2PH4MFglg2en2–dn1–kEl X E2
150WQ9-22-2.26514518055125010050026018011012198195401801802604 - ø184 - ø20700 X 600
250WQ15-30-46514518080025010050028018011012198195401801802604 - ø184 - ø20700 X 600
3100WQ100-10-5.5100180229105039520080038026011012305195502402403408 - ø184 - ø20800 X 600
4150WQ145-10-7.5150240280106545010080044026011012385195502403003408 - ø234 - ø27900 X 700
580WQ45-32-11100180229120039510085044026011012305195502402403408 - ø184 - ø20850 X 600
6150WQ200-12-15150240280123045010090044026011012385200502403003408 - ø234 - ø27900 X 700
7200WQ300-12-18.520029533513016151501000532268120145002801525205204808 - ø234 - ø351100 X 800
8150WQ150-22-22150240280132945015095050026011012385200502403003408 - ø234 - ø271000 X 700
9250WQ500-13-3025035039016897203006207024231401454528018570070065012 - ø234 - ø401400 X 900
10150WQ150-40-37150240280153845015010053026011012385200502403003408 - ø234 - ø271200 X 800
11250WQ600-20-55250350390173872030012007024231401454528018570070065012 - ø234 - ø401400 X 1000
12200WQ350-40-752002953352194615200680770268120145002801525205204808 - ø234 - ø351650X1200
13250WQ600-35-9025035039022507203006807424231401454528018570070065012 - ø234 - ø401500X1100
14350WQ1000-28-13235046050022707504007008824311401458528025078078077016 - ø234 - ø401650 X 1350
15500WQ3000-28-315500620670279097040090012306501401477528010578078090020 –ø266 - ø402300 X 1900

ngeunaan fengqiu

Fengqiu Grup utamana rancang pompa, éta kalibet dina panalungtikan ilmiah, produksi jeung trades kaasup impor jeung ékspor dagang, pausahaan kadaptar salaku produsén pompa konci na geus dipikawanoh salaku perusahaan utama jeung tinggi-tech ku pamaréntah Cina. Perusahaan ngagaduhan lembaga riset pompa, pusat uji komputer sareng fasilitas CAD, éta tiasa ngarancang sareng ngembangkeun rupa-rupa produk pompa kalayan dukungan sistem kualitas ISO9001 sareng sistem lingkungan ISO14001. Produk didaptarkeun UL, CE sareng GS sayogi pikeun jaminan kaamanan tambahan. Produk kualitas dijual saé di Cina domestik sareng diékspor ka Éropa, Amérika Serikat, Australia, Asia Tenggara, Amérika Kidul, jsb.

Kami bakal teras-terasan ngawariskeun sareng ngalaksanakeun warisan FENGQIU langkung ti 30 taun, ogé warisan CRANE PUMPS AND SYSTEMS langkung ti 160 taun. Kami komitmen kana panalungtikan sareng pamekaran produk pompa kualitas luhur sareng alat-alat perawatan limbah anu sampurna pikeun ngalayanan para nasabah sacara éfisién.

Zhejiang Fengqiu Pump Co., Ltd. nyaéta perusahaan tulang tonggong sareng perusahaan wakil presiden industri pompa Cina. Pausahaan ayeuna unit drafting utama 4 standar nasional, kalawan 4 patén-patén penemuan jeung 27 patén-patén modél utiliti, ngarasakeun reputasi luhur di Cina..

Fengqiu Crane gaduh jaringan pamasaran sadunya. Produkna parantos diékspor ka langkung ti 40 nagara sareng daérah. Fengqiu Crane salawasna nyayogikeun produk anu kualitasna luhur sareng dipercaya ka konsuménna.

Fengqiu Grup utamana ngahasilkeun pompa, engages dina panalungtikan ilmiah, produksi jeung trades kaasup impor jeung ékspor dagang, pausahaan ieu kadaptar salaku produsén pompa konci na geus dipikawanoh salaku perusahaan utama jeung luhur-tech ku pamaréntah Cina..

Kerjasama fengqiuFengqiu Group dipandu ku kabutuhan palanggan sareng nguatkeun séntral sareng kerjasama éksternal dina industri. Salaku perusahaan R&D produksi, Fengqiu Group kedah terus-terusan innovate dina alat produksi sareng téknologi panalungtikan ilmiah. Ngaliwatan gawé babarengan jeung bursa jeung pausahaan séjén, urang bakal ningkatkeun kakuatan pausahaan, ngahontal kaayaan win-win, sarta terus ngaronjatkeun pangsa pasar jeung kapuasan customer.

Keunggulan Manufaktur fengqiu

Ayeuna, perusahaan ngagaduhan langkung ti 200 ngolah sareng nguji alat, 4 bengkel pangolahan logam pikeun manufaktur motor, lukisan sareng perakitan, sareng 4 pusat uji precision tingkat B. Pausahaan parantos ngadegkeun sistem manajemen kualitas anu kawilang lengkep, sacara efektif mastikeun yén perusahaan nyayogikeun tujuan manajemén produk tanpa cacad pikeun pangguna.

Kontrol kualitas fengqiu

Pausahaan ngenalkeun bakat téknis sareng bakat manajemén ku cara gawé babarengan sareng paguron luhur, rekrutmen sosial, kompetisi internal, sareng sajabana, sareng ngadegkeun pusat téknologi perusahaan tingkat propinsi sareng pusat uji jinis pompa tingkat munggaran. Dina 2003 jeung 2016, 32 produk anyar anu Certified ku prestasi ilmiah jeung téhnologis propinsi. Usaha ngagaduhan kamampuan pikeun industrialisasi.

ngahargaan fengqiu


kategori panas