0086-575-87375906

sadaya Kategori

wilujeng sumping di paméran Aquatech 2023

2023-11-01

Kami bakal ngiringan paméran Aquatech 2023, anu bakal dilaksanakeun ti 6-9 Nopémber di Amsterdam, Walanda, di RAI Amsterdam.

Aquatech Amsterdam mangrupikeun paméran dagang utama di dunya pikeun prosés, nginum sareng cai limbah.

Kami ngabagéakeun anjeun nganjang ka stan kami, nomer stan kami03.218 di Aula 3

Karepna pendak didinya.


kartu-ondangan-digital-pdf1



kategori panas