0086-575-87375906

sadaya Kategori

Wilujeng sumping di 134th Canton Fair

2023-10-15

The 134 Autumn Canton Fair geus dilaksanakeun saprak 15. Oktober, sarta mangrupa kahormatan pikeun Fengqiu Grup pikeun ilubiung dina paméran ieu salaku exhibitor. stan kami lokasina di 20.2A21-22 / B03-04, sarta kami kasampak maju ka pasamoan anjeun dina pameran.

微 信 图片 _20231016111826


kategori panas