0086-575-87375906

sadaya Kategori

Wilujeng sumping di IE expo China 2022!

2022-11-15

IE expo China 2022, salaku paméran anggota tina 24th China Hi-Tech Fair (CHTF), bakal dilaksanakeun ti 15-17 Nopémber 2022 di Shenzhen.

Salaku acara lingkungan terkemuka di Asia, IE expo China 2022 nawiskeun platform bisnis sareng jejaring anu efektif pikeun para profesional Cina sareng internasional dina sektor lingkungan sareng dipirig ku program konperénsi téknis-ilmiah kelas munggaran. Éta mangrupikeun platform idéal pikeun profésional dina industri lingkungan pikeun ngembangkeun bisnis, tukeur ide sareng jaringan.

微 信 图片 _20221207101615

Sakitar 650 paméran diperkirakeun nunjukkeun téknologi canggihna dina paméran ieu. Dina kombinasi jeung Cina International Hai tech Fair (CHTF), pameran tampi leuwih ti 100000 datang profésional. Salaku hiji exhibitor salila sababaraha taun, Fengqiu Grup ogé milu dina paméran ieu.

Nomer stan kamiF11. Kami kalayan tulus ngajak anjeun ngahadiran paméran ieu. Hayu urang gawé bareng nyieun kasempetan bisnis!

微 信 图片 _20221207101631

Kanggo inpo nu leuwih lengkep, mangga nengetan ramatloka resmi pameran ieu--https://www.ie-expo.com/


kategori panas