0086-575-87375906

sadaya Kategori

URANG LULUS SERTIFIKASI KREDIT DASAR

2020-05-26

          Anyar-anyar ieu perusahaan kami ngagaduhan Sertifikasi Kredit Dasar ku Platform Layanan Kredit Usaha Déwan China pikeun Promosi Perdagangan Internasional (CCPIT), éta's bener warta alus, hartina, CCPIT Certified yén parusahaan urang kungsi kiridit alus sanggeus éta tim ahli kiridit carrfdi kaluar hiji evaluasi kiridit teleb dina sagala rupa dimensi parusahaan urang, sapertos résiko makroekonomi sareng industri khusus, kaayaan umum perusahaan, résiko kinerja, résiko operasional, résiko pasar, résiko patuh, résiko pamayaran hutang, sareng kualifikasi.



kategori panas