0086-575-87375906

sadaya Kategori

Urang ngiringan SUKTAN KREDIT ASAS

2020-05-26

Anyar-anyar perusahaan kami ngagaduhan Sertifikasi Kredit Dasar ku Plataran Layanan Kredit perusahaan tina Déwan Cina pikeun Promosi Perdagangan Internasional (CCPIT), éta's bener wartos anu saé, hartosna, CCPIT negeskeun yén perusahaan kami ngagaduhan saé saatos kiridit tim ahli kiridit carried kaluar evaluasi kiridit jero dina sababaraha dimensi na parusahaan urang, sapertos résiko macroeconomic sareng industri, kaayaan umum perusahaan, résiko kinerja, résiko operasional, résiko pasar, résiko patuh, résiko mayar hutang, sareng kualifikasi.