0086-575-87375906

sadaya Kategori

JENIS KA DI CANTON FAIR ON LINE, JUNE 15-24

2020-06-08

Menteri Perdagangan PRC parantos mutuskeun yén ka-jabatan Pantéman 127 nyaéta dilaksanakeun online ti 15 nepi ka 24 Juni. siga mangtaun-taun Kanton Adil exhibitor, kami bungah ngawartosan yén kami bakal milu adil online, , ayeuna rupa-rupa persiapan anu leres dijalankeun. Urang bakal ningkatkeun aplikasi téknologi sareng jasa anu ngadukung pikeun ningkatkeun pangalaman online sadayana pembeli sareng konsumén, sareng kami bakal nunjukkeun ka produk sareng jasa kami ku cara anu énggal sareng anu béda.

Ostan ur No.is 8.0G03-04, kami bakal ngabagéakeun anjeun online, in waktos anu teu pernah kalebet ieu, kami peryogi partisipasi anjeun langkung ti kantos suksés ngayakeun sési anu bakal datang. Hayu urang ngagabungkeun leungeun kami sareng nyiptakeun langkung seueur kasempetan bisnis!