0086-575-87375906

sadaya Kategori

Fengqiu Pump Group nunjukkeun solusi pompa inovatif dina IE expo china 2024

2024-04-18

Salaku produsén well-ngadegkeun dina widang pompa cai, Fengqiu reueus ilubiung dinaIE expo Cina 2024, anu bakal dilaksanakeun ti 18 April nepi ka 20 April di Shanghai. IE expo china, salaku expo andalannya Asia specializing dina widang ékologis jeung governance lingkungan, nyadiakeun platform idéal pikeun sakabéh pihak pikeun showcase inovasi panganyarna maranéhanana jeung jaringan jeung rupa-rupa professional jeung stakeholder.

stan fengqiu

Salaku produsén pompa cai lila-ngadegkeun, Feengqiu bakal showcasing produk urang di angka stan W5F26. Dicirikeun ku kelestarian, efisiensi sareng reliabilitas, produk pompa cai Fengqiu dianggap saé pikeun pagelaranana dina sababaraha aplikasi dina perawatan cai, manajemén cai limbah sareng prosés industri.

"Di Fengqiu, kami komitmen pikeun berpungsi dina manajemen sareng perbaikan lingkungan cai kota sacara global sareng ngarengsekeun masalah perawatan cai anu komprehensif. Ilubiung dina Eco Expo China henteu ngan ukur nunjukkeun produk sareng solusi panganyarna kami, tapi ogé ngamungkinkeun urang pikeun jaringan sareng peers sareng poténsial. mitra pikeun ngabagi visi urang pikeun masa depan anu langkung héjo."

Konsumén ngadatangan stan Fengqiu bakal tiasa diajar ngeunaan rentang panganyarna parusahaan tina pompa, kaasup pompa centrifugal, pompa submersible sarta pompa wastewater. Sajaba ti éta, tim Fengqiu bakal on leungeun nyadiakeun wawasan ahli, nasihat teknis na saran pribadi pikeun konsumén pilari efisien, solusi pompa sustainable.

nyaéta expo

Salian nunjukkeun produkna, Fengqiu bakal nganggo platform China Eco Expo pikeun nguatkeun hubungan sareng para nasabah anu tos aya sareng ngadamel kolaborasi anyar sareng anu resep damel dina proyék lingkungan.

Kanggo inpormasi lengkep, mangga buka halaman wéb kami:www.fengqiupumps.comatanapi ngahubungi kami ku email di:[email dijaga]



kategori panas