0086-575-87375906

sadaya Kategori

Ngahasilkeun cai

2019-08-16

Cai mangrupikeun sumber kahirupan, konci pikeun produksi, sareng pondasi ékologi. Éta dasar pikeun kasalametan sareng kamekaran masarakat manusa. Nyalametkeun ngamangpaatkeun sumber daya cai sareng ngajaga sumber daya cai mangrupikeun tanggung jawab sareng kawajiban unggal warga. Ngan ku nguatkeun pangwangunan masarakat hemat cai sareng leres-leres ngabentuk produksi sareng gaya hirup beradab ilmiah sareng hemat cai di sakumna masarakat tiasa mastikeun panggunaan sumber cai anu lestari. Dina kombinasi sareng kaayaan saleresna perusahaan kami, inisiatif hemat cai diusulkeun:

1. Nguatkeun promosi konservasi cai, sangkan kasadaran konservasi cai téh nyosok jero dina haté masarakat. Sarerea netepkeun konsép "nyalametkeun kamulyaan, éra sareng éra", mimitian ti hiji-hiji, mimitian ti kuring, mimitian ti hal-hal leutik, dewasa Kabiasaan hemat cai anu hadé ngabentuk suasana sosial anu hadé tina cai, cai, sareng cai, jeung silih awas pikeun babarengan ngajaga jeung ngamangpaatkeun sumber daya cai.

2. Sadaya karyawan kedah ningkatkeun kasadaran ngeunaan konservasi cai, diajar sacara saksama pangaweruh hemat cai, ngamajukeun metode hemat cai, ngagunakeun alat-alat hemat cai, taat kana panggunaan cai, ngahargaan unggal tetes cai, sareng narékahan pikeun janten modél sareng promotor ilmiah. konservasi cai.

3. Nguatkeun pangropéa sapopoé sareng ngokolakeun fasilitas sareng alat cai, ngeureunkeun "ngajalankeun sareng ngeclak", aktip ngalaksanakeun renovasi hemat cai, sareng nganggo alat-alat hemat cai pikeun ningkatkeun efisiensi hemat cai. Wewengkon héjo unit nganggo metode irigasi hemat cai sapertos irigasi sprinkler, irigasi mikro sareng irigasi netes.

4. Vigorously ngamajukeun jeung make téknologi hemat cai anyar, téknologi anyar, jeung alat anyar, transformasi téknologi cai-consuming tradisional, ngaronjatkeun dipake deui cai, jeung nyimpen cai jeung ngurangan emisi.

Nyalametkeun mangrupikeun kahadéan tradisional bangsa Cina, sareng konservasi cai ngabutuhkeun usaha babarengan sakumna masarakat. Nyalametkeun jeung ngajaga sumber daya cai, mimitian ti kuring, mimitian ti ayeuna, sarerea ngalaksanakeun amalan hemat cai, sarerea relawan ngamajukeun konservasi cai, hayu cai kahirupan ngalir.



kategori panas