0086-575-87375906

sadaya Kategori

1970 - 1998

Ti Pabrik Mesin Pertanian Bihu ka Pabrik Pompa Cai Zhuji, teras ka Zhejiang Fengqiu Pump Co., Ltd., sacara mandiri nalungtik pompa rékayasa industri sareng kota, Fengqiu laun angkat ka luar negeri.

1970 - 1998
  • Pabrik Pompa Cai Zhuji, baheulana katelah Pabrik Mesin Pertanian Bihu, diadegkeun dina taun 1970-an. Waktu éta, ngan aya 9 pagawé sarta aset éta kirang ti 3,000 yuan, utamana dumasar kana perbaikan mesin tatanén.
  • Dina 1980, Zhuji Pompa Bagian Factory diadegkeun, utamana ngahasilkeun produk ngarojong dina industri pompa cai.
  • Taun 1986, Pabrik Pompa Cai Zhuji diadegkeun sareng ngadamel pompa cai tatanén munggaran.
  • Taun 1991, Pabrik Pompa Cai Zhuji sareng Hong Kong Huagang Textile Co., Ltd. babarengan ngadegkeun "Zhejiang Fengqiu Pump Co., Ltd." sareng sacara resmi ngaluncurkeun merek "Fengqiu".
  • Dina 1992, pabrik dipindahkeun ti Zhuji Bihu Township ka Jalan Selatan Huansha, Kota Zhuji, sarta produk utamana pompa submersible tatanén leutik.
  • Taun 1994, pabrik mimiti ngembangkeun pompa rékayasa industri sareng kota
  • Taun 1995, angkatan mimiti pompa 90kW diproduksi.
  • Dina 1998, pausahaan ngadegkeun hiji kantor cabang di Los Angeles rék dilegakeun ka pasar luar negeri. US Crane Pumps & Systems Company janten palanggan tunggal panggedéna di luar negeri.

1999 - 2017

Transformasi sistem shareholding standar, pausahaan joint venture Sino-AS ngadegkeun, wangunan pabrik anyar, muka kursus anyar

1999 - 2017
  • Taun 2000, perusahaan ngarobih kana sistem saham gabungan standar sareng ngadegkeun "Zhejiang Fengqiu Pump Co., Ltd."
  • Dina 2001, urang ngamimitian hungkul joint venture jeung Crane Pumps and Systems, Inc.
  • Dina bulan Nopémber 2002, usaha patungan Sino-AS "Zhejiang Crane Fengqiu Pump Co., Ltd." sacara resmi diadegkeun.
  • Pausahaan joint venture mimiti operasi dina Januari 2003
  • Dina Agustus 2003, wangunan pabrik anyar pausahaan joint venture réngsé. Pausahaan dipindahkeun ti Huansha Selatan Jalan ka No.. 188 Huancheng Kulon Jalan, Kota Zhuji. Produkna nyertakeun sababaraha widang sapertos industri, proyék konservasi cai, proyék perawatan limbah sareng rékayasa kota. Kapasitas produksi dilegaan kana kaluaran taunan. 200,000 sét rupa-rupa pompa, kakuatan maksimum 315kW.

Kusabab 2018

Fengqiu ngagaduhan bagian tina ekuitas Crane Pump & System sareng ngarobih nami perusahaan janten "Zhejiang Fengqiu Crane Pump Co., Ltd.", Ngalegaan skala bisnis.

Kusabab 2018
  • Dina 2018, sanggeus pausahaan joint venture mindahkeun saham na Fengqiu kaala bagian tina equity of Crane Pumps & Systems, ngaran parusahaan dirobah jadi "Zhejiang Fengqiu Crane Pump Industry Co., Ltd.", bisnis utama tetep unchanged, fokus. on pompa, motor jeung perlakuan cai. Pangwangunan, produksi jeung jualan set lengkep pakakas, lingkungan cai parabot kontrol otomatis, stasiun pompa terpadu, sistem ngawaskeun jauh calakan; rarancang, produksi, jualan, instalasi, commissioning tur pamaliharaan suplai cai jeung alat drainase, alat-alat panyalindungan lingkungan, alat-alat electromechanical, alat-alat listrik jeung alat-alat listrik; Konsultasi teknis, jasa teknis, transfer prestasi téknis téknologi pengolahan limbah; karya umum kotamadya, rékayasa lingkungan, rékayasa instalasi pakakas mékanis jeung listrik, kontrak konstruksi conservancy cai jeung proyék PLTA.