0086-575-87375906

Të gjitha kategoritë

Sistem retro-përshtatës i pompës bluarëse

Aplikimet:

Ky sistem Retro-Fit është një paketë e montuar plotësisht dhe e gatshme për të zëvendësuar daljen nga E/One® GP200, GP2000 dhe Extreme Systems. Dizajni i rinovuar ju jep të gjithë fuqinë e tre pompave bluarëse të FQ. Veçoritë e përmirësuara përfshijnë një shkarkim lehtësisht të rregullueshëm të qafës së patës, sistemin e mbulesës së kamerës dhe kutinë e kryqëzimit/kontrollit me montim të lartë që e ngre atë mbi nivelin e përmbytjes së mundshme në rast të një ndërprerjeje të energjisë. Panelet e pajisjeve origjinale E/One® mbeten plotësisht funksionale (duke përfshirë manualin mbi -çelësi i udhëtimit) kur lidhet me njësinë FQ.

TIPARET KRYESORE:

• Pompë mulli me 2 kuaj fuqi të FQ -- E disponueshme në tre modele

• Performanca superiore e pompës -- Më shumë rrjedhje dhe kokë e lartë

• Montuar plotësisht -- Instalim i thjeshtë dhe i shpejtë

• Funksionon me panelin ekzistues të kontrollit, pa modifikime në sistemin ekzistues • Lidhës i shpejtë me priza kablloje 10' futet në lidhësin ekzistues E/One. Të dy lidhësit e stilit të vjetër dhe të ri me kapuç të disponueshëm

• Kutia lidhëse e papërshkueshme nga uji IP68 përmban kontaktor motori dhe shirit terminal

• Tubacioni inox dhe bërryla e shkarkimit rregullohen lehtësisht për kyçjen e duhur me marrësin

• Përfshin notues presioni, tubacione dhe mbulesë zëvendësuese 


MODEL:

F(H)C2-21C-RE/REX

F(H)G2-21C-RE/REX

FNG2-21C-RE/REX

Parametrat e Produktit

përmasatModel


HP


Volt


Fazë

FLA


Herc

peshë
amps(lbs.)
FG2-21C2208 230 ~114.560117
FC2-21C2208 230 ~114.560117
FHG2-21C2208 230 ~114.560117
FHC2-21C2208 230 ~114.560117
FNG2-21C2208 230 ~114.560124

rreth fengqiut

Grupi Fengqiu prodhon kryesisht pompa, është i angazhuar në kërkime shkencore, prodhim dhe tregti, duke përfshirë tregtinë e importit dhe eksportit, kompania renditet si prodhuesi kryesor i pompave dhe është njohur si një ndërmarrje e madhe dhe e teknologjisë së lartë nga qeveria kineze. Kompania ka një institut kërkimi pompash, një qendër testimi kompjuteri dhe një strukturë CAD, ajo mund të projektojë dhe zhvillojë produkte të ndryshme pompash me mbështetjen e sistemit të cilësisë ISO9001 dhe sistemit mjedisor ISO14001. Produktet e listuara UL, CE dhe GS janë të disponueshme për siguri shtesë. Produktet cilësore shiten mirë në Kinën vendase dhe eksportohen në Evropë, Shtetet e Bashkuara, Australi, Azinë Juglindore, Amerikën e Jugut, etj. Fengqiu dëshiron të krijojë dhe të ndajë një të ardhme të lavdishme me ju duke iu përkushtuar pionierit dhe zhvillimit.

Ne do të vazhdojmë të trashëgojmë dhe çojmë përpara trashëgiminë e FENGQIU për më shumë se 30 vjet, si dhe trashëgiminë e POMPAT DHE SISTEMET CRANE për më shumë se 160 vjet. Ne jemi të përkushtuar për kërkimin dhe zhvillimin e produkteve të pompave me cilësi të lartë dhe pajisjeve të përsosura të trajtimit të ujërave të zeza për t'u shërbyer klientëve tanë në mënyrë efikase.

Zhejiang Fengqiu Pump Co, Ltd. është ndërmarrja shtylla kurrizore dhe ndërmarrja nënkryetare e industrisë së pompave të Kinës. Kompania është aktualisht njësia kryesore e hartimit të 4 standardeve kombëtare, me 4 patenta shpikjeje dhe 27 patenta modele të dobishme, duke gëzuar një reputacion të lartë në Kinë..

Fengqiu Crane ka një rrjet marketingu mbarëbotëror. Produktet e saj janë eksportuar në mbi 40 vende dhe rajone. Crane Fengqiu gjithmonë furnizon klientët e tyre produkte me cilësi të lartë dhe të besueshme.

Grupi Fengqiu kryesisht prodhon pompa, angazhohet në kërkime shkencore, prodhim dhe tregti, duke përfshirë tregtinë e importit dhe eksportit, kompania renditet si prodhuesi kryesor i pompave dhe është njohur si një ndërmarrje e madhe dhe e teknologjisë së lartë nga qeveria kineze.

Bashkëpunimi i fengqiut

Grupi Fengqiu udhëhiqet nga nevojat e klientëve dhe forcon shkëmbimet dhe bashkëpunimin e jashtëm brenda industrisë. Si një ndërmarrje prodhimi R&D, Grupi Fengqiu duhet të inovojë vazhdimisht në pajisjet e prodhimit dhe teknologjinë e kërkimit shkencor. Nëpërmjet bashkëpunimit dhe shkëmbimeve me kompani të tjera, ne do të rrisim fuqinë e kompanisë, do të arrijmë një situatë të favorshme dhe do të përmirësojmë vazhdimisht pjesën e tregut dhe kënaqësinë e klientit.

Ekselenca Prodhimi i fengqiut

Aktualisht, kompania ka më shumë se 200 pajisje përpunimi dhe testimi, 4 punëtori të përpunimit të metaleve për prodhimin, lyerjen dhe montimin e motorëve dhe 4 qendra testimi të saktësisë së nivelit B. Kompania ka krijuar një sistem relativisht të plotë të menaxhimit të cilësisë, duke siguruar në mënyrë efektive që kompania t'u sigurojë përdoruesve objektivat e menaxhimit të produkteve pa defekte.

Kontrolli i cilësisë së fengqiut

Kompania prezantoi talentet teknike dhe talentet e menaxhimit me anë të bashkëpunimit me universitetet, rekrutimit social, konkurrencës së brendshme, etj., dhe krijoi një qendër teknologjike të ndërmarrjeve në nivel provincial dhe një qendër testimi të tipit të pompës së nivelit të parë. Në vitin 2003 dhe 2016, 32 produkte të reja u certifikuan nga arritjet shkencore dhe teknologjike krahinore. Ndërmarrjet kanë aftësinë të industrializohen.

nderi i fengqiut

Kategoritë e nxehta