0086-575-87375906

Të gjitha kategoritë

CFWT150 / 250 STATION LIFT SUAGE OF SUVAJ SIMPLEX ME PUMP GRINDER

Aplikimet:

Sistemi bluarës i mbledhur paraprakisht i aftë të shkarkojë ujërat e zeza nga pajisjet e shumta, duke përfshirë tualetin, vaskën, pjatalarësen, lavamanin, dushin, lavamanin, lavamanin e rrobave, etj. Mund të instalohet mbi dysheme, brenda një grope. I fuqishmi 1 HP motor për besueshmëri dhe efikasitet absolut që mund të trajtojë deri në 110 galona në minutë nga disa pajisje. Sistemi i mulli është ideal për të trajtuar produkte sanitare që mund të jenë skuqur

TIPARET KRYESORE:


• Sistem simplex i rëndë me 1 HPmotors për aplikime rezidenciale.

• Përfshin një sistem mulli ideal për ambiente të pakontrolluara ashtu siç është projektuarmerren me produkte sanitare.

• Të aftë për të shkarkuar përmes një 11 / 2 inçtub me diametër deri në 60 këmbë vertikal

• Teknologjia e pompës së zgjuar lejon që shkarkimi të rritet deri në110gallonspërminutë

• Për instalime mbi dhe nën tokë siç kërkohet në të ndryshme aplikimet.

• Prerësja e re e slicerit është e ndërtuar nga çelik inox i ngurtësuar, tehu i mulli rrotullohet kundër një pllake të palëvizshme, të shpuar, në mënyrë që mbeturinat të shpërndahen shpejt dhe lehtëpërmesvrimat e pllakës bazë përpara se të hidhen në shkarkimin 1 1/2-inç linjë.TË DHËNAT TEKNIKE:


Lloji i pompës ——Pompë Grinder, me Teh Grinder SS

Vlerësimet elektrike ---120 V, 60 Hz, 10 A maksimumi.

Motor --Një motor, 1 HP, i mbushur me vaj, i mbrojtur termikisht.

Temperatura maksimale e funksionimit ——158 gradë F (70 gradë C).

Kordoni i furnizimit me energji elektrike ---SJTOW, 3 përçues, 16 AWG, 300 V.

Niveli i zhurmes --Më pak se ose e barabartë me 68 dBA (Lp), e matur në 3 këmbë.

Diametri i tubit të shkarkimit —-1-1/2 inç.

Shkarkimi vertikal ——60 këmbë.

Shkarkimi në rrjedhën maksimale --110 gpm.

Mbyll kokën ---65 këmbë.

Koha normale e funksionimit ——Varet nga numri i pajisjeve të lidhura.

Numri i hyrjeve ---4

Mënyra e aktivizimit ——Ndërprerës presioni, bord qarku.

Lartësia minimale e bazës së tualetit, dushit/vaskës ——10 inç.

Lidhja e sipërme e ventilimit —-1-1/2 inç.

Tank dhe mbulesë ---Polipropileni blu, 1/8 inç i trashë.


Parametrat e Produktit

Modelfurnizimi me energji elektrikeKapacitetidimension

Pesha (pa pompë)

CFWT150200~240 V,50/60 HzGallons 3923.5 "X 18.5" X 27.5 "lbs 26
CFWT250200~240 V,50/60 HzGallons 6035.5 "X 18.5" X 27.5 "lbs 40


Voltage (V)Aktual (A)

Fuqia (KW)

Frekuenca (HZ)

Rrjedha (m3/h)

Koka (M)

FC2-230një punë pompë230132.860730.5
funksionojnë dy pompa230235.5601034.5
WQ1100SQGnjë punë pompë2205.61.25507.213.6
funksionojnë dy pompa220102.250815
FC1-115një punë pompë11591605.811.7
funksionojnë dy pompa11515.61.8606.814.2
WQd10-7-0.75QGnjë punë pompë2303.40.7550105.7
funksionojnë dy pompa2306.41.55012.77.5
FC05-115një punë pompë1204.80.576055.6
funksionojnë dy pompa12091.16067

përmasatrreth fengqiut

Grupi Fengqiu prodhon kryesisht pompa, është i angazhuar në kërkime shkencore, prodhim dhe tregti, duke përfshirë tregtinë e importit dhe eksportit, kompania renditet si prodhuesi kryesor i pompave dhe është njohur si një ndërmarrje e madhe dhe e teknologjisë së lartë nga qeveria kineze. Kompania ka një institut kërkimi pompash, një qendër testimi kompjuteri dhe një strukturë CAD, ajo mund të projektojë dhe zhvillojë produkte të ndryshme pompash me mbështetjen e sistemit të cilësisë ISO9001 dhe sistemit mjedisor ISO14001. Produktet e listuara UL, CE dhe GS janë të disponueshme për siguri shtesë. Produktet cilësore shiten mirë në Kinën vendase dhe eksportohen në Evropë, Shtetet e Bashkuara, Australi, Azinë Juglindore, Amerikën e Jugut, etj. Fengqiu dëshiron të krijojë dhe të ndajë një të ardhme të lavdishme me ju duke iu përkushtuar pionierit dhe zhvillimit.

Ne do të vazhdojmë të trashëgojmë dhe çojmë përpara trashëgiminë e FENGQIU për më shumë se 30 vjet, si dhe trashëgiminë e POMPAT DHE SISTEMET CRANE për më shumë se 160 vjet. Ne jemi të përkushtuar për kërkimin dhe zhvillimin e produkteve të pompave me cilësi të lartë dhe pajisjeve të përsosura të trajtimit të ujërave të zeza për t'u shërbyer klientëve tanë në mënyrë efikase.

Zhejiang Fengqiu Pump Co, Ltd. është ndërmarrja shtylla kurrizore dhe ndërmarrja nënkryetare e industrisë së pompave të Kinës. Kompania është aktualisht njësia kryesore e hartimit të 4 standardeve kombëtare, me 4 patenta shpikjeje dhe 27 patenta modele të dobishme, duke gëzuar një reputacion të lartë në Kinë..

Fengqiu Crane ka një rrjet marketingu mbarëbotëror. Produktet e saj janë eksportuar në mbi 40 vende dhe rajone. Crane Fengqiu gjithmonë furnizon klientët e tyre produkte me cilësi të lartë dhe të besueshme.

Grupi Fengqiu kryesisht prodhon pompa, angazhohet në kërkime shkencore, prodhim dhe tregti, duke përfshirë tregtinë e importit dhe eksportit, kompania renditet si prodhuesi kryesor i pompave dhe është njohur si një ndërmarrje e madhe dhe e teknologjisë së lartë nga qeveria kineze.

Bashkëpunimi i fengqiut

Grupi Fengqiu udhëhiqet nga nevojat e klientëve dhe forcon shkëmbimet dhe bashkëpunimin e jashtëm brenda industrisë. Si një ndërmarrje prodhimi R&D, Grupi Fengqiu duhet të inovojë vazhdimisht në pajisjet e prodhimit dhe teknologjinë e kërkimit shkencor. Nëpërmjet bashkëpunimit dhe shkëmbimeve me kompani të tjera, ne do të rrisim fuqinë e kompanisë, do të arrijmë një situatë të favorshme dhe do të përmirësojmë vazhdimisht pjesën e tregut dhe kënaqësinë e klientit.

Ekselenca Prodhimi i fengqiut

Aktualisht, kompania ka më shumë se 200 pajisje përpunimi dhe testimi, 4 punëtori të përpunimit të metaleve për prodhimin, lyerjen dhe montimin e motorëve dhe 4 qendra testimi të saktësisë së nivelit B. Kompania ka krijuar një sistem relativisht të plotë të menaxhimit të cilësisë, duke siguruar në mënyrë efektive që kompania t'u sigurojë përdoruesve objektivat e menaxhimit të produkteve pa defekte.

Kontrolli i cilësisë së fengqiut

Kompania prezantoi talentet teknike dhe talentet e menaxhimit me anë të bashkëpunimit me universitetet, rekrutimit social, konkurrencës së brendshme, etj., dhe krijoi një qendër teknologjike të ndërmarrjeve në nivel provincial dhe një qendër testimi të tipit të pompës së nivelit të parë. Në vitin 2003 dhe 2016, 32 produkte të reja u certifikuan nga arritjet shkencore dhe teknologjike krahinore. Ndërmarrjet kanë aftësinë të industrializohen.

nderi i fengqiut

Kategoritë e nxehta