0086-575-87375906

Të gjitha kategoritë

STATION LIFT CFWT-J ME POMPË GRINDER

Aplikimet:

Ne ofrojmë një zgjidhje për tregun e banesave për nevojat e reja ose ekzistuese të kanalizimeve, sistemi i pompës së mullirit CFWT-J ruan ekologjinë e ujërave nëntokësore duke mbledhur dhe bluar ujërat e zeza të banimit në një pellg nëntokësor dhe duke i transmetuar mbetjet nën presion në një impiant të largët privat ose komunal të trajtimit të mbetjeve Sistemet janë montuar në fabrikë për instalim më të shpejtë dhe më të lehtë në vendin e punës, stacioni i pompës së mullirit është një njësi e plotë që përfshin: pompën e mullirit, valvulën e kontrollit, rezervuarin HDPE (polietileni me densitet të lartë), kontrollet dhe panelin e alarmit, sistemin e hekurudhës udhëzuese. , tubacione speciale. Është një paketë e plotë me çelësa në dorë, një zgjedhje shumë e mirë për një shtëpi të vetme.

TIPARET KRYESORE:

• Kapaciteti 90 gallon (340 litra).

• Instalim i brendshëm ose i jashtëm

• 3 zgjedhje e shkëlqyer pompë mulli

• Instalim i thjeshtëTË DHËNAT TEKNIKE:

Lloji i pompës-Pompë Grinder, me Teh Grinder SS

Tre modele për aplikacionet tuaja:

A.Koka e lartë — FNG2-21

B. Rrjedha e lartë - FC2-21

C. Efikasitet i lartë - FC2-230

Vlerësimet elektrike ---Shih grafikun

Motor --Motor 2 HP, i mbushur me vaj, i mbrojtur termikisht

Legen --Kompania Fengqiu Crane disponon shumë opsione të ndryshme baseni dhe mbulimi për të përshtatur një mori projektesh të grumbullimit të ujërave të zeza. Madhësitë e legenit nga 24” x 48” deri në 48” x 120” plotësojnë shumicën e nevojave të aplikacionit Paketa të personalizuara të disponueshme.

Mbulesa e legenit —-Tekstil me fije qelqi të ngurtë

Qendra e vulosjes së tubit ---Një vulë gypi 4” ofrohet si një qendër e përshtatshme hyrëse e instaluar në terren.

Lidhja e hyrjes —-4 inç.

Lidhja e shkarkimit —-Shkarkimi i pompës përfundon në fije femërore NPT 1.25 inç. Mund të përshtatet lehtësisht në tub PVC 1.25 inç ose ndonjë tjetërtjetërmaterial


5 teknologjitë kryesore të fengqiu

FUSHAT E APLIKIMIT te pompave fengqiu


Parametrat e Produktit


përmasat

Modelet e pompaveVëll. (A)Amper (A)Fuqia (kw)Shpesh (Hz)

Rrjedha (m/h)

Shef (m)
FNG2-21C2307.41.660350
FC2-2123011.22.62609.525
FC2-23023010.62.4604.228

rreth fengqiut

Grupi Fengqiu prodhon kryesisht pompa, është i angazhuar në kërkime shkencore, prodhim dhe tregti, duke përfshirë tregtinë e importit dhe eksportit, kompania renditet si prodhuesi kryesor i pompave dhe është njohur si një ndërmarrje e madhe dhe e teknologjisë së lartë nga qeveria kineze. Kompania ka një institut kërkimi pompash, një qendër testimi kompjuteri dhe një strukturë CAD, ajo mund të projektojë dhe zhvillojë produkte të ndryshme pompash me mbështetjen e sistemit të cilësisë ISO9001 dhe sistemit mjedisor ISO14001. Produktet e listuara UL, CE dhe GS janë të disponueshme për siguri shtesë. Produktet cilësore shiten mirë në Kinën vendase dhe eksportohen në Evropë, Shtetet e Bashkuara, Australi, Azinë Juglindore, Amerikën e Jugut, etj. Fengqiu dëshiron të krijojë dhe të ndajë një të ardhme të lavdishme me ju duke iu përkushtuar pionierit dhe zhvillimit.

Ne do të vazhdojmë të trashëgojmë dhe çojmë përpara trashëgiminë e FENGQIU për më shumë se 30 vjet, si dhe trashëgiminë e POMPAT DHE SISTEMET CRANE për më shumë se 160 vjet. Ne jemi të përkushtuar për kërkimin dhe zhvillimin e produkteve të pompave me cilësi të lartë dhe pajisjeve të përsosura të trajtimit të ujërave të zeza për t'u shërbyer klientëve tanë në mënyrë efikase.

Zhejiang Fengqiu Pump Co, Ltd. është ndërmarrja shtylla kurrizore dhe ndërmarrja nënkryetare e industrisë së pompave të Kinës. Kompania është aktualisht njësia kryesore e hartimit të 4 standardeve kombëtare, me 4 patenta shpikjeje dhe 27 patenta modele të dobishme, duke gëzuar një reputacion të lartë në Kinë..

Fengqiu Crane ka një rrjet marketingu mbarëbotëror. Produktet e saj janë eksportuar në mbi 40 vende dhe rajone. Crane Fengqiu gjithmonë furnizon klientët e tyre produkte me cilësi të lartë dhe të besueshme.

Grupi Fengqiu kryesisht prodhon pompa, angazhohet në kërkime shkencore, prodhim dhe tregti, duke përfshirë tregtinë e importit dhe eksportit, kompania renditet si prodhuesi kryesor i pompave dhe është njohur si një ndërmarrje e madhe dhe e teknologjisë së lartë nga qeveria kineze.

Bashkëpunimi i fengqiut

Grupi Fengqiu udhëhiqet nga nevojat e klientëve dhe forcon shkëmbimet dhe bashkëpunimin e jashtëm brenda industrisë. Si një ndërmarrje prodhimi R&D, Grupi Fengqiu duhet të inovojë vazhdimisht në pajisjet e prodhimit dhe teknologjinë e kërkimit shkencor. Nëpërmjet bashkëpunimit dhe shkëmbimeve me kompani të tjera, ne do të rrisim fuqinë e kompanisë, do të arrijmë një situatë të favorshme dhe do të përmirësojmë vazhdimisht pjesën e tregut dhe kënaqësinë e klientit.

Ekselenca Prodhimi i fengqiut

Aktualisht, kompania ka më shumë se 200 pajisje përpunimi dhe testimi, 4 punëtori të përpunimit të metaleve për prodhimin, lyerjen dhe montimin e motorëve dhe 4 qendra testimi të saktësisë së nivelit B. Kompania ka krijuar një sistem relativisht të plotë të menaxhimit të cilësisë, duke siguruar në mënyrë efektive që kompania t'u sigurojë përdoruesve objektivat e menaxhimit të produkteve pa defekte.

Kontrolli i cilësisë së fengqiut

Kompania prezantoi talentet teknike dhe talentet e menaxhimit me anë të bashkëpunimit me universitetet, rekrutimit social, konkurrencës së brendshme, etj., dhe krijoi një qendër teknologjike të ndërmarrjeve në nivel provincial dhe një qendër testimi të tipit të pompës së nivelit të parë. Në vitin 2003 dhe 2016, 32 produkte të reja u certifikuan nga arritjet shkencore dhe teknologjike krahinore. Ndërmarrjet kanë aftësinë të industrializohen.

nderi i fengqiut

Kategoritë e nxehta