0086-575-87375906

Të gjitha kategoritë
 • Paketa retro-përshtatëse e pompës Grindr 2hp Eone
 • Testimi i pompës së mullirit FNG
 • Vinçi Fengqiu në panairin e kantonit
 • Makinë e lirë automatike për dredha-dredha
 • Shitet Makine per dredha-dredha automatike
 • Makinë automatike për dredha-dredha të motorit
 • Furnizuesi i makinerisë matëse triaksiale në Kinë, fabrikë
 • Makinë matëse triaksiale në shitje në Kinë
 • Celula e përpunimit
 • Vend testimi
 • Testimi i pompës së madhe
 • Si bëhet dredha-dredha në motorin e pompës së ujit?
 • Si është bërë trupi i një pompe të madhe uji?
 • Prezantimi i produkteve dhe certifikatave Fengqiu
 • Futja e pompave zhytëse të ujërave të zeza pa bllokim dhe pompave zhytëse me rrjedhje boshtore QZ

  Kategoritë e nxehta