0086-575 87375906-

Të gjitha kategoritë

Pompa çeliku inox WQ-B A / WQ-B B

Aplikimet:

Pompa zhytëse të shtytësit të vorbullës prej çeliku të pandryshkshëm AISI 304, të dizajnuara për ujëra të pista që përmbajnë solide organike. Forma e veçantë e shtytësit lejon kalimin e lirë të materialeve të ngurta deri në diametër 50 mm. I pershtatshem per te ngritur ujerat e ndotura dhe kasetat bosh.

specifikimet

1. Kablloja e rrymës: kordoni standard është 10m

2. Temperatura e lëngshme: 104 ° F (40) e vazhdueshme

3. Motor: Klasa izoluese B, mbrojtje IP68

4. Faza e vetme: E ndërtuar në mbrojtës termik

5. Aksesorë: Ndërprerësi notues është në dispozicion

Specifikimet e pjesëve

1. O-unazë: Buna-N

2. Strehimi me motor: AISI 304

3. Boshti: Boshti i saldimit AISI 304

4. Vula mekanike e dyanshme: elastometrat Buna-N
Ana motorike: Karboni V karboni i silikonit
Ana e pompës: Carbide Silicon VS Carbide Silicon

5. Shtytësja: Saldimi AISI 304

6. Zorrë pompë: AISI 304

Parametrat e Produktit

Model Voltage, Frekuenca Prodhimit të energjisë Kondensator

solids

dorëzimin

Une jam ne 0 50 100 150 200 250 300 350 400
m³ / h 0 3 6 9 12 15 18 21 24
Wq-0.55b 220V, 50Hz 0.55kW 16μf 38mm H (m) 9.5 8 7 6.2 5 3.8 2
Wq-0.75b 220V, 50Hz 0.75kW 25μf 38mm H (m) 10 9 8 7 6 5 3.5 2
Wq-1.1b 220V, 50Hz 1.1kW 30μf 38mm H (m) 12.5 11.5 10.5 9 8 7 5.5 4 2

përmasat


Model A (mm) B (mm) C (mm) D (mm)

C

shkarkim

Madhësia e paketimit (mm NW
Wq-0.55b 170 195 370 76 G 1.5 "F 180 × 240× 390 14kg
Wq-0.75b 170 195 395 76 G 1.5 "F 180× 240× 420 15kg
Wq-1.1b 170 195 396 76 G 1.5 "F 180× 240× 420 16kg
Wq-1.5b 190 201 465 100 G 2 "F 200× 240× 480 19kg
Wq-2.2b 190 225 470 100 G 3 "F 200× 240× 480 21kg