0086-575-87375906

Të gjitha kategoritë

Pompa me shumë faza QX

Aplikimet:

Përdoret kryesisht për shkarkimin e akumuluar të ujit të minierave dhe kantiereve të ndërtimit, dhe gjithashtu i zbatueshëm për shpërndarjen e ujit në distancë, ujitje, shatërvan dhe pajisje të tjera. Pompa zhytëse elektrike me kokë të lartë miraton furnizimin me energji trefazore, me vëllim të vogël dhe peshë të vogël. Nëse e gjithë pompa elektrike kërkohet të zhytet në ujë, kur pompa është ndezur, nuk ka nevojë për injektim uji. Pompa të tilla nuk kufizohen nga goditje thithëse, pa nevojë për dhoma pompash dhe baza instalimi, të afta për t'u përdorur në çdo kohë, me funksionim të thjeshtë dhe të përshtatshëm. Përshtatni shtytësin me shumë shkallë për të arritur presion, me vulosje mekanike në pozicionin e daljes së shtytësit. posedon presion të ulët mbajtës, shmang gërryerjen e krijuar nga balta dhe rëra dhe kanë një jetë të gjatë shërbimi. Konfiguro mbrojtësin e nisjes. Kur tensioni i pompave elektrike është shumë i ulët, në rrethana të mbingarkesës ose ngecjes. ky mbrojtës mund të ndërpresë automatikisht energjinë, në mënyrë që të luajë rolin e mbrojtjes së pompës elektrike.

specifikimet

1. Kabllo energjetike: Kordoni standard është 10 m me nyje presioni për vulosje

2.Temperatura e lëngjeve: 104°F (40)°C) të vazhdueshme

3. Motori: B Klasa e izolimit, e mbushur me ajër, Induksioni i kafazit të ketrit, 

   Mbrojtje IP 68

4.Trefaza: Mbrojtësi termik i ndërtuar nga mbingarkesa

5. Pajisje opsionale: Gjatësia e kordonitSpecifikimet e pjesës

1.O-unaza: Buna-N

2. Strehimi i motorit: Gize ASTM A-48, Klasa 30

3. Pllaka e vulosjes: Gize ASTM A-48, Klasa 30

4.Bosht: AISI 420

5.Ploçim mekanik me dy anë, Buna-N Elastomer,

   Pajisje inox të Serisë 300

   Ana e motorit: Karboni VS Qeramikë 

   Ana e pompës: karabit silikoni VS karabit silikoni

6. Shtytës: Gize ASTM A-48, Klasa 30

7. Këllëfi i pompës: Gize ASTM A-48, Klasa 30

8.Bojë: Smalt i thatë në ajër

5 teknologjitë kryesore të fengqiu

FUSHAT E APLIKIMIT te pompave fengqiu


Parametrat e Produktit

Model

Kokë

Kapaciteti

Frekuenca e Tensionit

Fuqia e daljes

Disch Dia

peshë

QX10-64/2-464m10380V / 50Hz4kW2"75kg
QX10-96/3-7.596m10380V / 50Hz7.5kW2"100kg
QX10-128/4-11128m10380V / 50Hz11kW2"140kg


përmasat

ModelAB

C

DNW
QX10-64/2-4690φ150155270275
QX10-96/3-7.5800φ150155270275
QX10-128/4-111200φ150160275275


rreth fengqiut

Grupi Fengqiu prodhon kryesisht pompa, është i angazhuar në kërkime shkencore, prodhim dhe tregti, duke përfshirë tregtinë e importit dhe eksportit, kompania renditet si prodhuesi kryesor i pompave dhe është njohur si një ndërmarrje e madhe dhe e teknologjisë së lartë nga qeveria kineze. Kompania ka një institut kërkimi pompash, një qendër testimi kompjuteri dhe një strukturë CAD, ajo mund të projektojë dhe zhvillojë produkte të ndryshme pompash me mbështetjen e sistemit të cilësisë ISO9001 dhe sistemit mjedisor ISO14001. Produktet e listuara UL, CE dhe GS janë të disponueshme për siguri shtesë. Produktet cilësore shiten mirë në Kinën vendase dhe eksportohen në Evropë, Shtetet e Bashkuara, Australi, Azinë Juglindore, Amerikën e Jugut, etj. Fengqiu dëshiron të krijojë dhe të ndajë një të ardhme të lavdishme me ju duke iu përkushtuar pionierit dhe zhvillimit.

Ne do të vazhdojmë të trashëgojmë dhe çojmë përpara trashëgiminë e FENGQIU për më shumë se 30 vjet, si dhe trashëgiminë e POMPAT DHE SISTEMET CRANE për më shumë se 160 vjet. Ne jemi të përkushtuar për kërkimin dhe zhvillimin e produkteve të pompave me cilësi të lartë dhe pajisjeve të përsosura të trajtimit të ujërave të zeza për t'u shërbyer klientëve tanë në mënyrë efikase.

Zhejiang Fengqiu Pump Co, Ltd. është ndërmarrja shtylla kurrizore dhe ndërmarrja nënkryetare e industrisë së pompave të Kinës. Kompania është aktualisht njësia kryesore e hartimit të 4 standardeve kombëtare, me 4 patenta shpikjeje dhe 27 patenta modele të dobishme, duke gëzuar një reputacion të lartë në Kinë..

Fengqiu Crane ka një rrjet marketingu mbarëbotëror. Produktet e saj janë eksportuar në mbi 40 vende dhe rajone. Crane Fengqiu gjithmonë furnizon klientët e tyre produkte me cilësi të lartë dhe të besueshme.

Grupi Fengqiu kryesisht prodhon pompa, angazhohet në kërkime shkencore, prodhim dhe tregti, duke përfshirë tregtinë e importit dhe eksportit, kompania renditet si prodhuesi kryesor i pompave dhe është njohur si një ndërmarrje e madhe dhe e teknologjisë së lartë nga qeveria kineze.

Bashkëpunimi i fengqiut

Grupi Fengqiu udhëhiqet nga nevojat e klientëve dhe forcon shkëmbimet dhe bashkëpunimin e jashtëm brenda industrisë. Si një ndërmarrje prodhimi R&D, Grupi Fengqiu duhet të inovojë vazhdimisht në pajisjet e prodhimit dhe teknologjinë e kërkimit shkencor. Nëpërmjet bashkëpunimit dhe shkëmbimeve me kompani të tjera, ne do të rrisim fuqinë e kompanisë, do të arrijmë një situatë të favorshme dhe do të përmirësojmë vazhdimisht pjesën e tregut dhe kënaqësinë e klientit.

Ekselenca Prodhimi i fengqiut

Aktualisht, kompania ka më shumë se 200 pajisje përpunimi dhe testimi, 4 punëtori të përpunimit të metaleve për prodhimin, lyerjen dhe montimin e motorëve dhe 4 qendra testimi të saktësisë së nivelit B. Kompania ka krijuar një sistem relativisht të plotë të menaxhimit të cilësisë, duke siguruar në mënyrë efektive që kompania t'u sigurojë përdoruesve objektivat e menaxhimit të produkteve pa defekte.

Kontrolli i cilësisë së fengqiut

Kompania prezantoi talentet teknike dhe talentet e menaxhimit me anë të bashkëpunimit me universitetet, rekrutimit social, konkurrencës së brendshme, etj., dhe krijoi një qendër teknologjike të ndërmarrjeve në nivel provincial dhe një qendër testimi të tipit të pompës së nivelit të parë. Në vitin 2003 dhe 2016, 32 produkte të reja u certifikuan nga arritjet shkencore dhe teknologjike krahinore. Ndërmarrjet kanë aftësinë të industrializohen.

nderi i fengqiut


Kategoritë e nxehta