0086-575-87375906

Të gjitha kategoritë

Pompa me shumë faza QDX-C

Aplikimet:

Furnizimi me ujë nga rezervuarët ose rezervuarët kryesorë të furnizimit me ujë. Puse 5" ose puse romake, pellgje dhe rrjedha ujore. Sistemet e ujitjes me spërkatës. Rritja e presionit me pompa të futura direkt brenda pusit të rezervuarit, për të shmangur problemet e thithjes dhe zhurmat. Shatërvanët. Bashkuar ngushtë me shumë faza pompë zhytëse me motor elektrik të ftohur nga lëngu i pompuar. Teknopolimerët dhe difuzorët sigurojnë performancë superiore dhe efikasitet maksimal operacional. Versioni njëfazor ka një kondensator të brendshëm dhe mbrojtje termike të integruar. Për këtë arsye, pompa nuk kërkon lidhje me një panel kontrolli për ndezje.

specifikimet

1. Kablloja e energjisë: Standardi është 15 m

2.Temperatura e lëngjeve: 104°F (40)°C) të vazhdueshme

3. Motori: B Klasa e izolimit, e mbushur me ajër, Induksioni i kafazit të ketrit, 

   Mbrojtje IP 68

4. Njëfazore: E ndërtuar në një kondensator të brendshëm dhe Mbrojtës termik nga mbingarkesa

5. Pajisje opsionale: Gjatësia e kordonit, Versione me ose pa ndërprerës notues


Specifikimet e pjesës

1.O-unaza: Buna-N

2. Strehimi i motorit: AISI 304

3.Bosht: AISI 304

4.Sistemi i dyfishtë vulosje mekanike, Buna-N Elastomer, 

   Pajisje inox të Serisë 300

   Ana e motorit: Karboni VS karabit silikoni

   Ana e pompës: karabit silikoni VS karabit silikoni

5.Shtytës: PPO+30% Fiber Glass

6.Diffuser: PPO+30% Fiber Glass

7.Kafsha e pompës: AISI 304

8. Sitë e hyrjes: AISI 304

5 teknologjitë kryesore të fengqiu

FUSHAT E APLIKIMIT te pompave fengqiuParametrat e Produktit

ModelTensioni, FrekuencaProdhimit të energjisëKondensatorNumri i FazaveUne jam ne020406080100
m³ / h01.22.43.64.86
QDX205C220 V, 50 Hz0.55kW16μf4H (m)44423628188
QDX207C220 V, 50 Hz0.75kW25μf5H (m)575345362511
QDX209C220 V, 50 Hz0.9kW25μf6H (m)646153412812
QDX211C220 V, 50 Hz1.1kW30μf7H (m)777262493316

përmasat

ModelA (mmB (mm

D

shkarkim

Madhësia e paketimit (mm)NW
QDX205C130510G 1.25"F650 160 × × 22014kg
QDX207C130570G 1.25"F650 160 × × 22017kg
QDX209C130600G 1.25"F650 160 × × 22017kg
QDX211C130630G 1.25"F650 160 × × 22018kg


rreth fengqiut

Grupi Fengqiu prodhon kryesisht pompa, është i angazhuar në kërkime shkencore, prodhim dhe tregti, duke përfshirë tregtinë e importit dhe eksportit, kompania renditet si prodhuesi kryesor i pompave dhe është njohur si një ndërmarrje e madhe dhe e teknologjisë së lartë nga qeveria kineze. Kompania ka një institut kërkimi pompash, një qendër testimi kompjuteri dhe një strukturë CAD, ajo mund të projektojë dhe zhvillojë produkte të ndryshme pompash me mbështetjen e sistemit të cilësisë ISO9001 dhe sistemit mjedisor ISO14001. Produktet e listuara UL, CE dhe GS janë të disponueshme për siguri shtesë. Produktet cilësore shiten mirë në Kinën vendase dhe eksportohen në Evropë, Shtetet e Bashkuara, Australi, Azinë Juglindore, Amerikën e Jugut, etj. Fengqiu dëshiron të krijojë dhe të ndajë një të ardhme të lavdishme me ju duke iu përkushtuar pionierit dhe zhvillimit.

Ne do të vazhdojmë të trashëgojmë dhe çojmë përpara trashëgiminë e FENGQIU për më shumë se 30 vjet, si dhe trashëgiminë e POMPAT DHE SISTEMET CRANE për më shumë se 160 vjet. Ne jemi të përkushtuar për kërkimin dhe zhvillimin e produkteve të pompave me cilësi të lartë dhe pajisjeve të përsosura të trajtimit të ujërave të zeza për t'u shërbyer klientëve tanë në mënyrë efikase.

Zhejiang Fengqiu Pump Co, Ltd. është ndërmarrja shtylla kurrizore dhe ndërmarrja nënkryetare e industrisë së pompave të Kinës. Kompania është aktualisht njësia kryesore e hartimit të 4 standardeve kombëtare, me 4 patenta shpikjeje dhe 27 patenta modele të dobishme, duke gëzuar një reputacion të lartë në Kinë..

Fengqiu Crane ka një rrjet marketingu mbarëbotëror. Produktet e saj janë eksportuar në mbi 40 vende dhe rajone. Crane Fengqiu gjithmonë furnizon klientët e tyre produkte me cilësi të lartë dhe të besueshme.

Grupi Fengqiu kryesisht prodhon pompa, angazhohet në kërkime shkencore, prodhim dhe tregti, duke përfshirë tregtinë e importit dhe eksportit, kompania renditet si prodhuesi kryesor i pompave dhe është njohur si një ndërmarrje e madhe dhe e teknologjisë së lartë nga qeveria kineze.

Bashkëpunimi i fengqiut

Grupi Fengqiu udhëhiqet nga nevojat e klientëve dhe forcon shkëmbimet dhe bashkëpunimin e jashtëm brenda industrisë. Si një ndërmarrje prodhimi R&D, Grupi Fengqiu duhet të inovojë vazhdimisht në pajisjet e prodhimit dhe teknologjinë e kërkimit shkencor. Nëpërmjet bashkëpunimit dhe shkëmbimeve me kompani të tjera, ne do të rrisim fuqinë e kompanisë, do të arrijmë një situatë të favorshme dhe do të përmirësojmë vazhdimisht pjesën e tregut dhe kënaqësinë e klientit.

Ekselenca Prodhimi i fengqiut

Aktualisht, kompania ka më shumë se 200 pajisje përpunimi dhe testimi, 4 punëtori të përpunimit të metaleve për prodhimin, lyerjen dhe montimin e motorëve dhe 4 qendra testimi të saktësisë së nivelit B. Kompania ka krijuar një sistem relativisht të plotë të menaxhimit të cilësisë, duke siguruar në mënyrë efektive që kompania t'u sigurojë përdoruesve objektivat e menaxhimit të produkteve pa defekte.

Kontrolli i cilësisë së fengqiutKompania prezantoi talentet teknike dhe talentet e menaxhimit me anë të bashkëpunimit me universitetet, rekrutimit social, konkurrencës së brendshme, etj., dhe krijoi një qendër teknologjike të ndërmarrjeve në nivel provincial dhe një qendër testimi të tipit të pompës së nivelit të parë. Në vitin 2003 dhe 2016, 32 produkte të reja u certifikuan nga arritjet shkencore dhe teknologjike krahinore. Ndërmarrjet kanë aftësinë të industrializohen.

nderi i fengqiut

Kategoritë e nxehta