0086-575-87375906

Të gjitha kategoritë

Motors

Aplikimet:

KARAKTERISTIKAT KYÇE:• Dizajn me efikasitet energjetik dhe premium• 1.15 SF në valë sinusale, 1.0 SF në inverter• Izolimi i klasit F• Konstruksioni prej gize• Fllanxha për montimin e bazës P• Bosht prej çeliku inoks 420• Mbulesa mekanike të boshtit me karbon qeramike të tipit 21. Rëra O-unaze E mbyllur përshtatet në kapakun e statorit dhe në pllakat fundore• Asambleja e kapakut të kabllit pa gërryerje, me tenxhere, ngjitet mirë dhe mbyll kordonin elektrik në kornizë. Kapaku i kabllos lejon heqjen dhe rilidhjen e lehtë të kabllos elektrike.• Dhoma e vajit në fund të makinës siguron një pengesë kundër hyrjes së lagështirës në kushineta, si dhe lubrifikimin e mbulesës së sipërme. Dhoma e vajit mbushet përpara dërgesës. • Sondat e lagështirës janë montuar në dhomën e vajit për të zbuluar hyrjen e lagështirës. Reletë e kontrollit të lagështisë e furnizuar nga klienti.• (2) Dispozitat e derdhjes integrale në ngritës për ngritjen dhe montimin e lehtë dhe të ekuilibruar të motorit• Kushineta topash me brazdë të thellë të tipit Conrad, klasi 3 i përshtatshëm për AFBMA std. 20• (2) Termostate NC• Pllaka e emrit prej çeliku inoks 404 rezistente ndaj korrozionit dhe hardueri i jashtëm• Kabllot e fuqisë dhe kontrollit 30 këmbë• kabllot e fuqisë dhe kontrollit me xhaketë neopreni• 2 vite garanci e përllogaritur nga data e prodhimit

Opsione të zakonshme

• Sistemi izolues i klasit H

• Bojë speciale (Bojë epoksi me katranin e qymyrit)

• Opsionet e vulave të brendshme dhe të jashtme 

• Gjatësia e kabllove deri në 100 këmbë (Gjatësitë më të gjata kërkojnë miratim)

• Materialet e boshtit

• Dizajni i xhaketës së ujit (për të reduktuar kornizënkërkesat e madhësisë)

• Fllanxha me një madhësi më të vogël dhe boshtModel

140TY, 1-3 HP

180TY,5-7.5KF

210TY,7.5-20KF

250TY,25-50KF

5 teknologjitë kryesore të fengqiu

FUSHAT E APLIKIMIT te pompave fengqiu

Parametrat e Produktit


Kornizë
madhësi


Model

jo


Nr. i

polet


Ngavendos

(HP)


Vlerësuar me

aktual

(A)


Efikasitet


Faktori i fuqisë


Vlerësuar me

Shpejtësi
(R / min)

Vështruar

Karakteristikë

(DOL)

1/1
(%)
3/4
(%)
1/2
(%)
1/1
(%)
3/4
(%)
1/2
(%)
IS
(A)
TS
(%)
TM
(%)
140 TY140TY-2P-3HP234.5747164858183346031170250
140TY-4P-1HP412737168767160176013.5340260
140TY-4P-1.5HP41.52.77472.568787381.5174519320250
140TY-4P-2HP423.17573.56980.57462.5173523350270
140TY-4P-3HP434.37776.573.583.577.566.5172630310250
180 TY180TY-2P-7.5HP27.5107673.567.592.591.588345058270260
180TY-4P-5HP456.7807979848380176547290230
180TY-4P-7.5HP47.510848381868170.5173563270250
210 TY210TY-4P-10HP41015.58786848582.576175492270250
210TY-4P-15HP41519.58887858882781750135250240
210TY-4P-20HP42024898785.58884801750165235210
210TY-6P-7.5HP87.511.5808078.57669.557.5114362190205
210TY-6P-10HP61015818178.5777159114078180200
210TY-6P-15HP81520.88584.582.5797361.51160112190210
210TY-8P-10HP81014.882.582.58076.569.55788072170205
250 TY250TY-2P-50HP250588887.58691.590853460402220250
250TY-4P-50HP45061909088.585.582.5741760340200210
250TY-8P-20HP62026.786.686848175.564.51160140180210
250TY-8P-25HP62534.18786.584.57973621160185200220
250TY-6P-40HP64063888886.58176.5661165285170200

përmasat


FRAME


C


H


AH


L


BB


BE


AK


AL


D


AJ


BF


d

MËNYRA KRYESORE
ab
140 TY22.8221.261.5615.30.759.12611.062100.440.8750.1870.09
180 TY26.6624.382.2817.30.7510.6312.37511.50.561.250.250.12
210 TY32.0330.471.5624.10.250.7513.1251215.2514.120.561.4380.3750.19
250 TY38.9336.612.3226.650.250.88151417160.691.750.3750.19


rreth fengqiut

Grupi Fengqiu prodhon kryesisht pompa, është i angazhuar në kërkime shkencore, prodhim dhe tregti, duke përfshirë tregtinë e importit dhe eksportit, kompania renditet si prodhuesi kryesor i pompave dhe është njohur si një ndërmarrje e madhe dhe e teknologjisë së lartë nga qeveria kineze. Kompania ka një institut kërkimi pompash, një qendër testimi kompjuteri dhe një strukturë CAD, ajo mund të projektojë dhe zhvillojë produkte të ndryshme pompash me mbështetjen e sistemit të cilësisë ISO9001 dhe sistemit mjedisor ISO14001. Produktet e listuara UL, CE dhe GS janë të disponueshme për siguri shtesë. Produktet cilësore shiten mirë në Kinën vendase dhe eksportohen në Evropë, Shtetet e Bashkuara, Australi, Azinë Juglindore, Amerikën e Jugut, etj. Fengqiu dëshiron të krijojë dhe të ndajë një të ardhme të lavdishme me ju duke iu përkushtuar pionierit dhe zhvillimit.

Ne do të vazhdojmë të trashëgojmë dhe çojmë përpara trashëgiminë e FENGQIU për më shumë se 30 vjet, si dhe trashëgiminë e POMPAT DHE SISTEMET CRANE për më shumë se 160 vjet. Ne jemi të përkushtuar për kërkimin dhe zhvillimin e produkteve të pompave me cilësi të lartë dhe pajisjeve të përsosura të trajtimit të ujërave të zeza për t'u shërbyer klientëve tanë në mënyrë efikase.

Zhejiang Fengqiu Pump Co, Ltd. është ndërmarrja shtylla kurrizore dhe ndërmarrja nënkryetare e industrisë së pompave të Kinës. Kompania është aktualisht njësia kryesore e hartimit të 4 standardeve kombëtare, me 4 patenta shpikjeje dhe 27 patenta modele të dobishme, duke gëzuar një reputacion të lartë në Kinë..

Fengqiu Crane ka një rrjet marketingu mbarëbotëror. Produktet e saj janë eksportuar në mbi 40 vende dhe rajone. Crane Fengqiu gjithmonë furnizon klientët e tyre produkte me cilësi të lartë dhe të besueshme.

Grupi Fengqiu kryesisht prodhon pompa, angazhohet në kërkime shkencore, prodhim dhe tregti, duke përfshirë tregtinë e importit dhe eksportit, kompania renditet si prodhuesi kryesor i pompave dhe është njohur si një ndërmarrje e madhe dhe e teknologjisë së lartë nga qeveria kineze.

Bashkëpunimi i fengqiutGrupi Fengqiu udhëhiqet nga nevojat e klientëve dhe forcon shkëmbimet dhe bashkëpunimin e jashtëm brenda industrisë. Si një ndërmarrje prodhimi R&D, Grupi Fengqiu duhet të inovojë vazhdimisht në pajisjet e prodhimit dhe teknologjinë e kërkimit shkencor. Nëpërmjet bashkëpunimit dhe shkëmbimeve me kompani të tjera, ne do të rrisim fuqinë e kompanisë, do të arrijmë një situatë të favorshme dhe do të përmirësojmë vazhdimisht pjesën e tregut dhe kënaqësinë e klientit.

Ekselenca Prodhimi i fengqiut

Aktualisht, kompania ka më shumë se 200 pajisje përpunimi dhe testimi, 4 punëtori të përpunimit të metaleve për prodhimin, lyerjen dhe montimin e motorëve dhe 4 qendra testimi të saktësisë së nivelit B. Kompania ka krijuar një sistem relativisht të plotë të menaxhimit të cilësisë, duke siguruar në mënyrë efektive që kompania t'u sigurojë përdoruesve objektivat e menaxhimit të produkteve pa defekte.

Kontrolli i cilësisë së fengqiutKompania prezantoi talentet teknike dhe talentet e menaxhimit me anë të bashkëpunimit me universitetet, rekrutimit social, konkurrencës së brendshme, etj., dhe krijoi një qendër teknologjike të ndërmarrjeve në nivel provincial dhe një qendër testimi të tipit të pompës së nivelit të parë. Në vitin 2003 dhe 2016, 32 produkte të reja u certifikuan nga arritjet shkencore dhe teknologjike krahinore. Ndërmarrjet kanë aftësinë të industrializohen.

nderi i fengqiutKategoritë e nxehta