0086-575 87375906-

Të gjitha kategoritë

Pompa mulliri WQ10-7-0.75QG / WQ15-7-1.1QG

Aplikimet:

Pompa zhytëse prej gize me shtytës të pajisur me pajisje bluarëse. Projektuar për ujë të mbeturinave me materiale organike të ngurta Forma e veçantë hidraulike, duke lejuar bluarjen e kufomave të ngurta të shkatërrueshme në pjesë shumë të vogla, mundëson që të pomponi ujërat e mbeturinave edhe në ato vende ku nuk është i disponueshëm sistemi i kanalizimeve. I pershtatshem per te ngritur uje te ndotur dhe kasta bosh.

specifikimet

1. Kablloja e rrymës: kordoni standard është 10m

2. Temperatura e lëngshme: 104 ° F (40) e vazhdueshme

3. Motor: Klasa izoluese B, mbrojtje IP68

4. Faza e vetme: E ndërtuar në mbrojtës termik

5. Aksesorë: Ndërprerësi notues është në dispozicion

Specifikimet e pjesëve

1. O-unazë: Buna-N

2. Strehimi me motor: GG20

3. Boshti: AISI 420

4. Vula mekanike e dyanshme: elastometrat Buna-N
Ana motorike: Karboni V karboni i silikonit
Ana e pompës: Carbide Silicon VS Carbide Silicon

5. Shtytësi: ZG35

6. Shtresa e pompës: GG20

7. Unaza e copëzimit: AISI 440

8.Gringing ring:AISI 440

Parametrat e Produktit

Model Voltage, Frekuenca Prodhimit të energjisë Kondensator Une jam ne 0 50 100 150 200 250 300
m³ / h 0 3 6 9 12 15 18
WQ10-7-0.75QG 220V, 50Hz 0.75kW 25μf H (m) 9 8.5 7.5 6 4.8


WQ15-7-1.1QG 220V, 50Hz 1.1kW 30μf H (m) 12.5 11.8 10.5 9 7 5 2.5

përmasat

Model A (mm) B (mm C (mm

D

shkarkim

Madhësia e paketimit (mm NW
WQ10-7-0.75QG 230 270 450 G 2 "F 250 290 × × 470 26kg
WQ15-7-1.1QG 190 255 470 G 2 "F 230 300 × × 500 27kg