0086-575-87375906

Të gjitha kategoritë

Pompa bluarëse FNG

Aplikimet:

Kokë jashtëzakonisht e lartë deri në 300 këmbë

specifikimet

1. Dizajni revolucionar i shtytësit të turbinës me dy anë

2. Grirës me prerës të bërë nga 40 çelik pa copëzim të ngurtësuar

në 58-60 Rc

3. Rryma në mbështjellje dhe mbingarkesë e ndjeshme ndaj temperaturës

4. Dizajni i volutave pa bllokimParametrat e Produktit