0086-575 87375906-

Të gjitha kategoritë

Pompat e kullimit QX

Aplikimet:

Mbyllni pompa zhytëse të shtytësve me presion prej gize dhe çeliku prej çeliku inox AlSI 304, i projektuar për ujë të pastër ose pak të ndyrë, rrjeti thithës me filtër që lejon një kalim të ngurtë deri në 5mm. Ato mund të përdoren edhe për ngritjen e ujërave rrjedhës, meteoritik dhe shkarkimit. Ato janë veçanërisht të përshtatshme për të zbrazur kullimin e puseve të bodrumeve dhe garazheve, tanke, pishina dhe burime

specifikimet

1. Kablloja e rrymës: kordoni standard është 10m

2. Temperatura e lëngshme: 104 ° F (40) e vazhdueshme

3. Motor: Klasa izoluese B, mbrojtje IP68

4.Faza e njëfishtë: E ndërtuar në mbrojtësin termik

5.Aksesorët: Kaloni float është i disponueshëm


Specifikimet e pjesëve

1. O-unazë: Buna-N

2. Strehimi me motor:AISI 304

3. Boshti: Boshti i saldimit AISI 420

4. Vula mekanike e dyanshme: elastometrat Buna-N
Ana motorike: Karboni V karboni i silikonit
Ana e pompës: Carbide Silicon VS Carbide Silicon

5. Shtytës: GG20

6. Zorrë pompë: GG20

Parametrat e Produktit

Model Voltage, Frekuenca Prodhimit të energjisë Kondensator Une jam ne 0 100 200 300 400 500 600
m³ / h 0 6 12 18 24 30 36
QDX1500F 220V, 50Hz 1.5kW 30μf H (m) 22 20 18.5 15.5 12 7
QX2200F 380V, 50Hz 2.2kW / H (m) 27 25 23 20.5 17 12.5 6

përmasat

Model A (mm) B (mm) C (mm)

D

shkarkim

Madhësia e paketimit (mm NW
QDX250F 170 210 340 G 1.5 "F 150 210 × × 360 9kg
QDX450F 170 250 405 G 2 "F 190 260 × × 450 18kg
QDX750F 170 250 405 G 2 "F 190 260 × × 450 19kg
QDX1100F 170 250 425 G 2 "F 190 260 × × 450 20kg
QDX1500F 200 265 470 G 2 "F 210 260 × × 500 25kg
QX2200F 200 265 488 G 2 "F 210 260 × × 500 28kg