0086-575 87375906-

Të gjitha kategoritë

Pompat e kullimit ASQ-T

Aplikimet:

Mbyllni pompa zhytëse të shtytësit me presion prej gize dhe çeliku prej çeliku inox AlS 304, i projektuar për ujë të pastër ose pak të ndyrë, rrjeti thithës me filtër që lejon një kalim të ngurtë deri në 5 mm. Ato mund të përdoren edhe për ngritjen e ujërave rrjedhës, meteoritik dhe shkarkimit. Ato janë veçanërisht të përshtatshme për të zbrazur kullimin e puseve të bodrumeve dhe garazheve, tanke, pishina dhe burime

specifikimet

1. Kablloja e rrymës: kordoni standard është 10m

2. Temperatura e lëngshme: 104 ° F (40) e vazhdueshme

3. Motor: Klasa izoluese B, mbrojtje IP68

4.Faza e njëfishtë: E ndërtuar në mbrojtësin termik

5.Aksesorët: Kaloni float është i disponueshëm


Specifikimet e pjesëve

1. O-unazë: Buna-N

2. Strehimi me motor:AISI 304

3. Boshti: AISI 420

4. Vula mekanike e dyanshme: elastometrat Buna-N
Ana motorike: Karboni V karboni i silikonit
Ana e pompës: Carbide Silicon VS Carbide Silicon

5. Impeller:GG20

6. Zorrë pompë: GG20

Parametrat e Produktit

Model Voltage, Frekuenca Prodhimit të energjisë Kondensator Une jam ne 0 100 200 400 600 800 1000 1200
m³ / h 0 6 12 24 36 48 60 72
ASQ-200M 220V, 50Hz 1.5kW 35μf H (m) 15 14.2 13.8 12.8 10.5 8 5.5
ASQ-200T 380V, 50Hz 1.5kW / H (m) 15 14.2 13.8 12.8 10.5 8 5.5
ASQ-300T 380V, 50Hz 2.2kW / H (m) 20 19.3 19 17.2 14.8 11.5 7.5 3
ASQ-500T 380V, 50Hz 3.7kW / H (m) 24 23.3 23 21.8 19 16 12 7

përmasat

Model A (mm) B (mm) C (mm)

D

shkarkim

(mm)

Madhësia e paketimit (mm NW
ASQ-200M 240 340 550 85 250 350 × × 600 38kg
ASQ-200T 240 340 550 85 250 350 × × 570 38kg
ASQ-300T 240 340 580 85 250 350 × × 600 40kg
ASQ-500T 240 340 620 85 250 350 × × 640 55kg