0086-575 87375906-

Të gjitha kategoritë

Pompat e ujërave të zeza 80WQ

Aplikimet:

Pompa të ujërave të zeza jo-bllokuese, motor të mbushur me vaj, për instalim në stacione të vogla ngritëse, sisteme kullimi ose aplikime të ujit të papërpunuar. Bërë posaçërisht për: Shtëpi dhe ferma Parqe dhe motele lëvizëse shtëpiake Shkollat ​​dhe spitalet Sistemet e paketave komunale Sistemet e trajtimit industrial Aplikimet për ujitje

specifikimet

1. Kablloja e rrymës: kordoni standard është 10m

2. Temperatura e lëngshme: 104 ° F (40) e vazhdueshme

3. Motor: Klasa izoluese B, mbrojtje IP68

4. Faza e vetme: E ndërtuar në mbrojtës termik

5. Aksesorë: Ndërprerësi notues është në dispozicion

Specifikimet e pjesëve

1. O-unazë: Buna-N

2. Strehimi me motor: GG20

3. Boshti: AISI 420

4. Vula mekanike e dyanshme: elastometrat Buna-N
Ana motorike: Karboni V karboni i silikonit
Ana e pompës: Carbide Silicon VS Carbide Silicon

5. Shtytës: GG20

6. Shtresa e pompës: GG20

Parametrat e Produktit

Model HP volt

PH / Hz

RPM

LOZA E PLOT

AMPS

ROTORI I bllokuar

AMPS

Cord

ZISE

Cord

LLOJI

NW
80WQ20-21 2 208-240 1 / 60 3450 12.5 38 14 / 3 SOW 42kg
80WQ20-23 2 230 / 460 3 / 60 3450 9 / 4.5
44 / 22.5 14 / 4 SOW 42kg
80WQ30-23 3 230 / 460 3 / 60 3450 12 / 6 60 / 30 14 / 4 SOW 42kg


përmasat