0086-575 87375906-

Të gjitha kategoritë

Pompat e ujërave të zeza 100WQ

Aplikimet:

Pompa të ujërave të zeza jo-bllokuese, motor të mbushur me vaj, për instalim në stacione të vogla ngritëse, sisteme kullimi ose aplikime të ujit të papërpunuar. Bërë posaçërisht për: Shtëpi dhe ferma. Parqe dhe motele lëvizëse për shtëpi. Shkollat ​​dhe spitalet. Sistemet komunale të paketave. Sistemet e trajtimit industrial. Aplikime për ujitje.

specifikimet

1. Kablloja e rrymës: kordoni standard është 10m

2. Temperatura e lëngshme: 104 ° F (40) e vazhdueshme

3. Motor: Klasa izoluese B, mbrojtje IP68

Specifikimet e pjesëve

1. O-unazë: Buna-N

2. Strehimi me motor: GG20

3. Boshti: AISI 420

4. Vula mekanike e dyanshme: elastometrat Buna-N
Ana motorike: Karboni V karboni i silikonit
Ana e pompës: Carbide Silicon VS Carbide Silicon
Single-sided Mechanical Seal:Buna-N elastomers
Silicon Carbide VS Silicon Carbide

5. Shtytës: GG20

6. Shtresa e pompës: GG20

Parametrat e Produktit

Model Voltage, Frekuenca Prodhimit të energjisë Kondensator Solids Handling Une jam ne 0 200 400 600 800 1000 1200 1400
m³ / h 0 12 24 36 48 60 72 84
100WQ1.5-4P 380V, 50Hz 1.5kW / 45mm H (m) 10 9.2 8.5 7.3 5.8 3.8 2.2
100WQ2.2-4P 380V, 50Hz 2.2kW / 45mm H (m) 12.5 11.2 10.3 9.5 8 6.5 4.5 2.8
100WQ3.7-4P 380V, 50Hz 3.7kW / 45mm H (m) 13.5 12.2 11.7 11 10 9.2 8 5.5

përmasat


Model A (mm) B (mm) C (mm)

D

shkarkim

Madhësia e paketimit (mm NW
100WQ1.5-4P 450 470 630 G 4 "F 460 470 × × 640 65kg
100WQ2.2-4P 450 470 630 G 4 "F 460 470 × × 640 75kg
100WQ3.7-4P 450 470 630 G 4 "F 460 470 × × 640 88kg