0086-575-87375906

Të gjitha kategoritë

Pompa të ujërave të zeza zhytëse që nuk bllokojnë serinë WQ

Aplikimet:

Përdoret kryesisht për shkarkimin e llumit të ujërave të zeza të industrive si projektet e trajtimit të ujërave të zeza komunale, ndërmarrjet industriale të minierave, spitalet, hotelet, restorantet dhe industrinë e ndërtimit, gjithashtu të zbatueshme për ujitjen e fermave.

Pompa zhytëse të ujërave të zeza që nuk bllokojnë serinë WQ

strukturë

Karakteristikave te produktit

● Komponenti i kalimit të rrjedhës miraton metodën unike të projektimit, me zonë të gjerë me efikasitet të lartë dhe performancë me ngritje të plotë (pa mbingarkesë). Pompa është në gjendje të operohet në mënyrë efektive dhe të sigurt në një gamë më të madhe rrjedhjeje.

● Kapaciteti i fortë mbajtës dhe dizajni i shtytësve me kanale të mëdha, rezistente ndaj bllokimit mund ta bëjnë pompën të japë në mënyrë efektive lëngun që përmban grimca të ngurta, papastërti dhe mikrofibra me diametër 6-125 mm.

● Motori përdor sistemin e ftohjes së qarkullimit të jashtëm të tipit mëngë, që do të thotë se produkti mund të funksionojë në mënyrë të besueshme kur është mbi nivelin e lëngut ose kur zbatohet instalimi i tipit të thatë

● Produkti është i pajisur me sisteme mbrojtëse alarmi për rrjedhje uji, rrjedhje elektrike, rrjedhje vaji, mbingarkesë, mungesë tensioni dhe humbje faze, si dhe sisteme të kontrollit të nivelit të lëngjeve, të aftë për të kryer kontrollin e centralizuar dhe mbrojtjen efektive për gjendje të ndryshme funksionimi.

● Sistemi i instalimit automatik është i arsyeshëm në dizajn, me instalim fleksibël dhe të përshtatshëm me intensitet të lartë, dhe nuk ka nevojë që shtetet të ndërtojnë dhoma pompash për të kursyer koston e projektit.

● Përshtatni kushinetat dhe yndyrat e importuara me cilësi të lartë me rezistencë ndaj temperaturës së lartë, në mënyrë që jeta e shërbimit të pjesëve të konsumimit të shpejtë të jetë më shumë se 10,000 orë.

微 信 图片 _20221007110513

specifikimet

● Fuqia : 0 . 55~315 KW

● Rrjedha: 7~4600 m³ / orë

● Diametri i daljes : 50-600mm

● Koka : 4 . 5~50 m

FUSHAT E APLIKIMIT te pompave fengqiu

FUSHAT E APLIKIMIT

● Përdoret kryesisht për largimin e llumrave të ndryshëm të ujërave të zeza në projekte të trajtimit të ujërave të zeza komunale dhe industriale, ndërmarrje industriale dhe minerare, spitale, hotele, restorante, ndërtim dhe industri të tjera. Përdoret për transportin e ujërave të zeza urbane, ujërave të zeza dhe ujërave të shiut që përmbajnë grimca të ngurta dhe fibra të ndryshme. Përdoret edhe për ujitje të tokës bujqësore.

KUSHTET OPERATIVE

● Temperatura mesatare jo më shumë se 40 ℃, dendësia mesatare jo më shumë se 1.2 kg/dm3, përmbajtja e ngurtë më pak se 2%.

● Vlera e PH e lëngshme është midis 4 dhe 10.

● Motori i pompës nuk mund të funksionojë mbi nivelin e lëngut.

instalim

PARA OPERACIONIT. LEXONI ME KUJDES UDHËZIMET E MËPOSHTME

● Kontrolloni nëse pompa është shtypur. të dëmtuara, ose fiksuesit po humbasin ose kanë rënë për shkak të transportit dhe trajtimit ose në ruajtje.

● Kontrolloni nivelin e vajit në dhomën e vajit.

● Kontrolloni nëse shtytësi mund të rrotullohet lehtësisht.

● Kontrolloni nëse furnizimi me energji elektrike është i sigurt, i besueshëm dhe funksionon normalisht. Tensioni dhe frekuenca duhet të plotësojnë kërkesat (380V+/-5%,Frekuenca 50 HZ+/-1%).

● Kontrolloni kabllon, kutinë e lidhësit dhe vulën e hyrjes së kabllit. Kryeni korrigjimet menjëherë kur konstatohet Rrjedhje e energjisë elektrike.

● Mos e ngrini pompën me kabllo për të shmangur aksidentin.

● Kontrolloni izolimin e motorit në tokë me megametër 500 V. Rezistenca duhet të jetë më e madhe ose e barabartë me 2 MΩ. Nëse jo, prishni pompën dhe kontrolloni nëse pompa është e tokëzuar mirë.

● Pompa nuk duhet të funksionojë në mjedise të ndezshme ose shpërthyese, as nuk duhet të përdoret për të pompuar lëngje gërryese ose të ndezshme.

● Kontrolloni drejtimin e pompës. Ajo duhet të shikojë në drejtim të kundërt të akrepave të orës nga ana e hyrjes. Ndërroni çdo dy tela brenda kabllit nëse pompa funksionon në drejtim të kundërt.

● Pas përdorimit për një vit, rekomandohet që pompa të ekzaminohet dhe riparohet dhe të zëvendësohet vaji në dhomën e vajit, vula mekanike, lubrifikuesi i kushinetave dhe pjesët e tjera të cenueshme në mënyrë që sistemi i pompimit të mund të funksionojë siç duhet kur të jetë e nevojshme. Nuk është e nevojshme për të zëvendësuar yndyrën në kushinetë nëse rrahja është ende brenda jetës së saj të shërbimit.

● Unaza mbyllëse ndërmjet shtytëses dhe kutisë kryen funksionin e mbylljes. Për të ruajtur efikasitetin e pompës, unaza mbyllëse duhet të zëvendësohet kur hendeku midis shtytëses dhe unazës është mbi 2.0 mm për shkak të konsumimit.

● Nxirreni pompën e tij nga lëngu nëse pompa nuk do të përdoret për një kohë të gjatë për të shmangur hyrjen e lagështirës brenda trupit të motorit dhe për të zgjatur jetën e pompës. Kur temperatura është e ulët, hiqni pompën nga lëngu për të shmangur ngrirjen e pompës.

● Trajtoni pompën me kujdes gjatë lëvizjes dhe instalimit.

● Pompa mund të konsumohet shpejt nëse funksionon në lëng me shumë llucë rëre.


Lexoni të dhënat e mëposhtme për zgjidhjet e zgjidhjeve të problemeve të pompave. Kjo do të kursejë kohën tuaj.


SIMPTOMA E FAJITSHKAQET E MUNDSHMEZgjidhje
Np pompimi ose prurje e ulët.Puna e pompës e përmbysur.Rregulloni drejtimin e rrotullimit.
Tubi ose shtytësi mund të bllokohen.Hiqni mbeturinat.
Motori nuk funksionon ose punon shumë ngadalëKontrolloni tensionin dhe rrymën e energjisë.
Niveli i ujit është shumë i ngadaltë ose valvula është e mbyllur.Rregulloni nivelin e ujit dhe kontrolloni valvulën
Unaza mbyllëse mund të jetë e konsumuar.Zëvendësoni unazën mbyllëse.
Lëngu me densitet të lartë ose viskozitet të lartë.Ndryshoni lëngun
Operacion i paqëndrueshëm.Rotori ose shtytësi nuk janë të balancuara.Kthejeni pompën në qendrën e shërbimit për rregullim ose zëvendësim.
Kushineta e konsumuar.Zëvendësoni kushinetën.
Rezistencë e ulët izolimi ndaj mbingarkesës së sistemit të pompës.Kablloja e rrymës është dëmtuar ose rrjedh nga lidhja e kordonit.Zëvendësoni dhe shtrëngoni dadrën e reçelit.
Tensioni i energjisë shumë i ulët ose madhësia e kordonit të rrymës shumë e vogël.Rregulloni tensionin e energjisë ose zëvendësoni kordonin e rrymës.
Grumbullimi mekanik i konsumuarZëvendësoni vulën mekanike.
Unaza e vulës “O” është dëmtuar.Zëvendësoni unazën e vulosjes “O”.
Pompa funksionon në rangun e prurjes së lartë dhe të ulët të kokës.Rregulloni pikën e punës së pompës në pikën e saj të vlerësuar.


Parametrat e Produktit

Jo.

Model

shkarkimKapacitetiKokëFuqijaShpejtësiEfikasitettensionAktualTrajtimi i ngurtëpeshë
(Mm)(m³ / orë)(M)(KW)(R / min)(%)(V)(A)(Mm)(Kg)
150WQ9-22-2.2509222.22860443804.82545
250WQ15-30-45015304468.62570
3100WQ100-10-5.5100100105.514606112.235140
4150WQ145-10-7.5150145107.57416.685195
580WQ45-32-1180453211562430250
6150WQ200-12-151502001215753250300
7200WQ300-12-18.52003001218.5733875420
8150WQ150-22-221501502222714550400
9250WQ500-13-3025050013309808061125800
10150WQ150-40-3715015040371460677045680
11250WQ600-20-55250600205598075104125920
12200WQ350-40-75200350407570141551500
13250WQ600-35-902506003590751681251750
14350WQ1000-28-132350100028132792601252200
15500WQ3000-28-315500300028315740825601255000


Shënim: 1. Të listuara më sipër janë vetëm një pjesë e modeleve tona të pompave, listën e plotë të modeleve mund ta shkarkoni nga katalogu.

2. Modele të tjera mund të dizajnohen sipas kërkesës së klientit.


përmasatJo.TipiDNø Bø CHH1H2H3TT1T2PH4MFglg2en2–dn1–kEl X E2
150WQ9-22-2.26514518055125010050026018011012198195401801802604 - ø184 - ø20X 700 600
250WQ15-30-46514518080025010050028018011012198195401801802604 - ø184 - ø20X 700 600
3100WQ100-10-5.5100180229105039520080038026011012305195502402403408 - ø184 - ø20X 800 600
4150WQ145-10-7.5150240280106545010080044026011012385195502403003408 - ø234 - ø27X 900 700
580WQ45-32-11100180229120039510085044026011012305195502402403408 - ø184 - ø20X 850 600
6150WQ200-12-15150240280123045010090044026011012385200502403003408 - ø234 - ø27X 900 700
7200WQ300-12-18.520029533513016151501000532268120145002801525205204808 - ø234 - ø35X 1100 800
8150WQ150-22-22150240280132945015095050026011012385200502403003408 - ø234 - ø27X 1000 700
9250WQ500-13-3025035039016897203006207024231401454528018570070065012 - ø234 - ø40X 1400 900
10150WQ150-40-37150240280153845015010053026011012385200502403003408 - ø234 - ø27X 1200 800
11250WQ600-20-55250350390173872030012007024231401454528018570070065012 - ø234 - ø40X 1400 1000
12200WQ350-40-752002953352194615200680770268120145002801525205204808 - ø234 - ø351650X1200
13250WQ600-35-9025035039022507203006807424231401454528018570070065012 - ø234 - ø401500X1100
14350WQ1000-28-13235046050022707504007008824311401458528025078078077016 - ø234 - ø40X 1650 1350
15500WQ3000-28-315500620670279097040090012306501401477528010578078090020 –ø266 - ø40X 2300 1900

rreth fengqiut

Grupi Fengqiu prodhon kryesisht pompa, është i angazhuar në kërkime shkencore, prodhim dhe tregti, duke përfshirë tregtinë e importit dhe eksportit, kompania renditet si prodhuesi kryesor i pompave dhe është njohur si një ndërmarrje e madhe dhe e teknologjisë së lartë nga qeveria kineze. Kompania ka një institut kërkimi pompash, një qendër testimi kompjuteri dhe një strukturë CAD, ajo mund të projektojë dhe zhvillojë produkte të ndryshme pompash me mbështetjen e sistemit të cilësisë ISO9001 dhe sistemit mjedisor ISO14001. Produktet e listuara UL, CE dhe GS janë të disponueshme për siguri shtesë. Produktet cilësore shiten mirë në Kinën vendase dhe eksportohen në Evropë, Shtetet e Bashkuara, Australi, Azinë Juglindore, Amerikën e Jugut, etj. Fengqiu dëshiron të krijojë dhe të ndajë një të ardhme të lavdishme me ju duke iu përkushtuar pionierit dhe zhvillimit.

Ne do të vazhdojmë të trashëgojmë dhe çojmë përpara trashëgiminë e FENGQIU për më shumë se 30 vjet, si dhe trashëgiminë e POMPAT DHE SISTEMET CRANE për më shumë se 160 vjet. Ne jemi të përkushtuar për kërkimin dhe zhvillimin e produkteve të pompave me cilësi të lartë dhe pajisjeve të përsosura të trajtimit të ujërave të zeza për t'u shërbyer klientëve tanë në mënyrë efikase.

Zhejiang Fengqiu Pump Co, Ltd. është ndërmarrja shtylla kurrizore dhe ndërmarrja nënkryetare e industrisë së pompave të Kinës. Kompania është aktualisht njësia kryesore e hartimit të 4 standardeve kombëtare, me 4 patenta shpikjeje dhe 27 patenta modele të dobishme, duke gëzuar një reputacion të lartë në Kinë..

Fengqiu Crane ka një rrjet marketingu mbarëbotëror. Produktet e saj janë eksportuar në mbi 40 vende dhe rajone. Crane Fengqiu gjithmonë furnizon klientët e tyre produkte me cilësi të lartë dhe të besueshme.

Grupi Fengqiu kryesisht prodhon pompa, angazhohet në kërkime shkencore, prodhim dhe tregti, duke përfshirë tregtinë e importit dhe eksportit, kompania renditet si prodhuesi kryesor i pompave dhe është njohur si një ndërmarrje e madhe dhe e teknologjisë së lartë nga qeveria kineze.

Bashkëpunimi i fengqiut

Grupi Fengqiu udhëhiqet nga nevojat e klientëve dhe forcon shkëmbimet dhe bashkëpunimin e jashtëm brenda industrisë. Si një ndërmarrje prodhimi R&D, Grupi Fengqiu duhet të inovojë vazhdimisht në pajisjet e prodhimit dhe teknologjinë e kërkimit shkencor. Nëpërmjet bashkëpunimit dhe shkëmbimeve me kompani të tjera, ne do të rrisim fuqinë e kompanisë, do të arrijmë një situatë të favorshme dhe do të përmirësojmë vazhdimisht pjesën e tregut dhe kënaqësinë e klientit.

Ekselenca Prodhimi i fengqiut

Aktualisht, kompania ka më shumë se 200 pajisje përpunimi dhe testimi, 4 punëtori të përpunimit të metaleve për prodhimin, lyerjen dhe montimin e motorëve dhe 4 qendra testimi të saktësisë së nivelit B. Kompania ka krijuar një sistem relativisht të plotë të menaxhimit të cilësisë, duke siguruar në mënyrë efektive që kompania t'u sigurojë përdoruesve objektivat e menaxhimit të produkteve pa defekte.

Kontrolli i cilësisë së fengqiutKompania prezantoi talentet teknike dhe talentet e menaxhimit me anë të bashkëpunimit me universitetet, rekrutimit social, konkurrencës së brendshme, etj., dhe krijoi një qendër teknologjike të ndërmarrjeve në nivel provincial dhe një qendër testimi të tipit të pompës së nivelit të parë. Në vitin 2003 dhe 2016, 32 produkte të reja u certifikuan nga arritjet shkencore dhe teknologjike krahinore. Ndërmarrjet kanë aftësinë të industrializohen.

nderi i fengqiut
Kategoritë e nxehta