0086-575-87375906

Të gjitha kategoritë

mirë se vini në ekspozitën Aquatech 2023

2023-11-01

Ne do të marrim pjesë në ekspozitën Aquatech 2023, e cila do të mbahet nga data 6-9 nëntor në Amsterdam, Holandë, në RAI Amsterdam.

Aquatech Amsterdam është ekspozita kryesore tregtare në botë për ujërat e përpunuara, të pijshme dhe të zeza.

Ju mirëpresim të vizitoni stendën tonë, numri ynë i stendës është03.218 në sallën 3

Mezi pres të takohemi atje.


dixhitale-ftese-karte-pdf1Kategoritë e nxehta