0086-575-87375906

Të gjitha kategoritë

KEMBUARA CERTIFIKIMIN THEMELOR TED KREDITIT

2020-05-26

          Kohët e fundit kompania jonë mori Certifikimin Bazë të Kredisë nga Ndërmarrjet Platforma e Shërbimit të Kreditit të Këshillit të Kinës për Promovimin e Tregtisë Ndërkombëtare (CCPIT), ajo'Është vërtet një lajm i mirë, që do të thotë, CCPIT vërtetoi se kompania jonë kishte kredi të mirë pas kësaj ekipi i ekspertëve të kredisë carrIED një vlerësim të thelluar të kredisë në dimensione të ndryshme të Kompania jone, të tilla si rreziqet makroekonomike dhe specifike të industrisë, gjendja e përgjithshme e ndërmarrjes, rreziku i performancës, rreziku operacional, rreziku i tregut, rreziku i pajtueshmërisë, rreziku i ripagimit të borxhit dhe kualifikimet.Kategoritë e nxehta