0086-575-87375906

Të gjitha kategoritë

SHENI N IN FAIR CANTON N ON LINE, 15-24 Qershor

2020-06-08

Ministria e Tregtisë e PRC e ka vendosur atë Panairi i 127-të i Kantonit do të mbahet në internet nga 15 deri në 24 qershor. Si shumë vite të Panairi i Kantonit ekspozues, jemi të lumtur t'ju informojmë se do të marrim pjesë në këtë panair në internet, , tani përgatitjet e ndryshme janë duke u zhvilluar në përputhje. Ne do të përmirësojmë aplikimin tonë teknologjik dhe shërbimet mbështetëse për të rritur përvojën në internet të të gjithëve blerësit dhe klientët, dhe ne do t'ju tregojmë produktet dhe shërbimet tona në një mënyrë të re dhe të ndryshme.

Ourë urë Nr .is 8.0G03-04, do t'ju mirëpresim në internet, iNë këtë kohë të paparë, ne kemi nevojë për pjesëmarrjen tuaj më shumë se kurrë për të mbajtur me sukses seancën e ardhshme. Le të bashkojmë duart tona dhe të krijojmë më shumë mundësi biznesi!