0086-575-87375906

Të gjitha kategoritë

Fengqiu Pump Group tregon zgjidhje inovative të pompave në IE expo china 2024

2024-04-18

Si një prodhues i njohur në fushën e pompave të ujit, Fengqiu është krenare të marrë pjesë nëIE Expo china 2024, i cili do të mbahet nga 18 deri më 20 prill në Shangai. IE expo china, si ekspozita kryesore e Azisë e specializuar në fushën e qeverisjes ekologjike dhe mjedisore, ofron një platformë ideale për të gjitha palët për të shfaqur risitë dhe rrjetin e tyre më të fundit me një gamë të gjerë profesionistësh dhe palësh të interesuara.

kabinë fengqiu

Si një prodhues prej kohësh i pompës së ujit, Feengqiu do të shfaqë produktet tona në kabinën numër W5F26. Të karakterizuara nga qëndrueshmëria, efikasiteti dhe besueshmëria, produktet e pompës së ujit të Fengqiu vlerësohen mirë për performancën e tyre në aplikime të ndryshme në trajtimin e ujit, menaxhimin e ujërave të zeza dhe proceset industriale.

"Në Fengqiu, ne jemi të përkushtuar të punojmë në menaxhimin dhe përmirësimin e mjediseve ujore urbane në nivel global dhe zgjidhjen e problemeve gjithëpërfshirëse të trajtimit të ujit. Pjesëmarrja në Eco Expo China jo vetëm që shfaq produktet dhe zgjidhjet tona më të fundit, por gjithashtu na lejon të rrjetohemi me kolegët dhe potencialin partnerët për të ndarë vizionin tonë për një të ardhme më të gjelbër."

Klientët që vizitojnë kabinën Fengqiu do të jenë në gjendje të mësojnë për gamën më të fundit të pompave të kompanisë, duke përfshirë pompat centrifugale, pompat zhytëse dhe pompat e ujërave të zeza. Përveç kësaj, ekipi i Fengqiu do të jetë gati për të ofruar njohuri të ekspertëve, këshilla teknike dhe rekomandime të personalizuara për klientët që kërkojnë zgjidhje efikase dhe të qëndrueshme për pompën.

dmth ekspozita

Përveç shfaqjes së produkteve të saj, Fengqiu do të përdorë platformën China Eco Expo për të forcuar marrëdhëniet me klientët ekzistues dhe për të krijuar bashkëpunime të reja me ata që janë të interesuar të punojnë në projekte mjedisore.

Për më shumë informacion, ju lutemi vizitoni faqen tonë të internetit:www.fengqiupumps.comose na kontaktoni me email në:[email mbrojtur]Kategoritë e nxehta