0086-575-87375906

Të gjitha kategoritë

1970——1998

Nga Fabrika e Makinerive Bujqësore Bihu në Fabrika e Pompave të Ujit Zhuji, më pas në Zhejiang Fengqiu Pump Co., Ltd., duke hulumtuar në mënyrë të pavarur pompat inxhinierike industriale dhe komunale, Fengqiu gradualisht shkoi jashtë vendit.

1970——1998
 • Fabrika e Pompave të Ujit Zhuji, e njohur më parë si Fabrika e Makinerive Bujqësore Bihu, u themelua në vitet 1970. Në atë kohë, kishte vetëm 9 punonjës dhe asetet ishin më pak se 3,000 juanë, kryesisht të bazuara në riparimin e makinerive bujqësore.
 • Në vitin 1980, u krijua Fabrika e Pjesëve të Pompës Zhuji, kryesisht duke prodhuar produkte mbështetëse në industrinë e pompave të ujit.
 • Në vitin 1986, u krijua Fabrika e Pompave të Ujit Zhuji dhe prodhoi pompën e parë bujqësore të ujit.
 • Në vitin 1991, Fabrika e pompave të ujit Zhuji dhe Hong Kong Huagang Textile Co., Ltd. themeluan së bashku "Zhejiang Fengqiu Pump Co., Ltd." dhe lansoi zyrtarisht markën “Fengqiu”.
 • Në 1992, fabrika u zhvendos nga Zhuji Bihu Township në Huansha South Road, Zhuji City, dhe produktet ishin kryesisht pompa të vogla zhytëse bujqësore.
 • Në vitin 1994, fabrika filloi të zhvillojë pompa inxhinierike industriale dhe komunale
 • Në vitin 1995, u prodhua grupi i parë i pompave 90 kW.
 • Në vitin 1998, kompania ngriti një zyrë dege në Los Anxhelos për t'u zgjeruar në tregjet jashtë shtetit. Kompania amerikane e pompave dhe sistemeve të vinçave u bë klienti ynë më i madh i vetëm jashtë shtetit.

1999——2017

Transformimi i standardizuar i sistemit të aksioneve, themelimi i ndërmarrjes së përbashkët kino-amerikane, ndërtimi i fabrikës së re, hapja e një kursi të ri

1999——2017
 • Në vitin 2000, kompania u reformua në një sistem të standardizuar të aksioneve dhe themeloi "Zhejiang Fengqiu Pump Co., Ltd."
 • Në vitin 2001, ne filluam negociatat e sipërmarrjes së përbashkët me Crane Pumps and Systems, Inc.
 • Në nëntor 2002, sipërmarrja e përbashkët kino-amerikane "Zhejiang Crane Fengqiu Pump Co., Ltd." u krijua zyrtarisht.
 • Kompania e sipërmarrjes së përbashkët filloi veprimtarinë në janar 2003
 • Në gusht 2003, përfundoi ndërtesa e re e fabrikës së shoqërisë së përbashkët. Kompania u zhvendos nga Huansha South Road në Nr. 188 Huancheng West Road, Zhuji City. Produktet mbulojnë fusha të ndryshme si industria, projekti i ruajtjes së ujit, projekti i trajtimit të ujërave të zeza dhe inxhinieria komunale. Kapaciteti prodhues është zgjeruar në prodhimin vjetor. 200,000 komplete pompash te llojeve te ndryshme, fuqia maksimale 315 kW.

Që 2018

Fengqiu bleu një pjesë të kapitalit të Crane Pump & System dhe ndryshoi emrin e kompanisë në "Zhejiang Fengqiu Crane Pump Co., Ltd.", duke zgjeruar shkallën e biznesit.

Që 2018
 • Në vitin 2018, pasi shoqëria e përbashkët e sipërmarrjes transferoi aksionet dhe Fengqiu bleu një pjesë të kapitalit të Crane Pumps & Systems, emri i kompanisë u ndryshua në "Zhejiang Fengqiu Crane Pump Industry Co., Ltd.", biznesi kryesor mbeti i pandryshuar, duke u fokusuar mbi pompat, motorët dhe trajtimin e ujit. Zhvillimi, prodhimi dhe shitja e kompleteve të pajisjeve, pajisjeve të kontrollit automatik të mjedisit ujor, stacioneve të integruara të pompimit, sistemeve inteligjente të monitorimit në distancë; projektimi, prodhimi, shitja, instalimi, vënia në punë dhe mirëmbajtja e pajisjeve të furnizimit me ujë dhe kullimit, pajisjeve për mbrojtjen e mjedisit, pajisjeve elektromekanike, pajisjeve elektrike dhe pajisjeve elektrike; Konsulencë teknike, shërbim teknik, transferim i arritjeve teknike të teknologjisë së trajtimit të ujërave të zeza; punët publike bashkiake, inxhinieri mjedisore, inxhinieri instalimi i pajisjeve mekanike dhe elektrike, kontraktimi i ndërtimit të projekteve të ruajtjes së ujit dhe hidrocentraleve.