-0086 575 87375906-

сите категории

Ретро-погоден систем на пумпа за мелница

Апликации:

Овој Retro-Fit систем е целосно склопен, подготвен пад на пакетот за замена на излезните E / One® GP200, GP2000 и Extreme Systems. Новопроградениот дизајн ви ја дава целата моќност на три пумпи за мелење на FQ. Подобрените карактеристики вклучуваат лесно прилагодено празнење на вратот од гуска, систем на капакот на бравата и спојката / контролната кутија што го издигнува над потенцијалното ниво на поплавување во случај на прекин на електрична енергија. Електрични / панели за оригинална опрема остануваат целосно функционални (вклучително и прирачникот прекинувач на возење) кога е поврзан со единицата FQ.

Главни карактеристики:

• Пумпа за мелење со 2 КС на FQ - Достапна во три модели

• Супериорна изведба на пумпата - Повеќе проток и голема глава

• Целосно склопено - Едноставно и брзо инсталирање

• Работи со постојната контролна табла, без никакви измени во системот за поаѓање • Брзо конектор со кабел од 10 'кабел за влечење во постојниот E / One конектор. И стариот стил и новите конектори со капи со на располагање

• IP68 водоотпорната спојна кутија содржи моторен контактор и терминална лента

• Цевководот и лактот за празнење од не'рѓосувачки челик лесно се прилагодуваат за соодветно вклучување на ресиверот

• Вклучува конзервирани плови, цевки и капаци за замена


Модел:

F (H) C2-21C-RE / REX

F (H) G2-21C-RE / REX

FNG2-21C-RE / REX

Параметри на производот

димензиимодел


HP


Волт


Фаза

FLA


Херци

Тежина
Засилувачи (lbs.)
FG2-21C 2 208 230 ~ 1 14.5 60 117
FC2-21C 2 208 230 ~ 1 14.5 60 117
FHG2-21C 2 208 230 ~ 1 14.5 60 117
FHC2-21C 2 208 230 ~ 1 14.5 60 117
FNG2-21C 2 208 230 ~ 1 14.5 60 124