-0086 575 87375906-

сите категории

СЕФАТИ ЗА ИВОТНА СИМАЕ CFWT150 / 250 SIMPLEX СО ГРИДЕР ПУМП

Апликации:

Пред-склопен систем за мелење способен за испуштање на отпадна вода од повеќе тела, вклучувајќи тоалет, када, машина за миење садови, мијалник, туш, бар мијалник, мијалник за перење и др., Може да се инсталира над подот, во внатрешноста на јама. Моќниот 1 HP мотор за апсолутна сигурност и ефикасност што може да управува до 110 галони во минута од неколку тела. Системот за мелење е идеален за ракување со санитарни производи што може да се испуштија

Главни карактеристики:


• Систем за тешки сигнали со 1 HP moторс за станбени апликации.

• Вклучува систем за мелење идеален за неконтролирано опкружување како што е дизајнирано до ракува со санитарни производи.

• Способен за празнење преку 1 1 / 2-инчен цевка со дијаметар до 60 стапки вертикална

• Технологијата за паметни пумпи овозможува празнење да се зголеми до 110 литри по минута

• За инсталации над и под земја, како што се бара во разни апликации.

• Новиот секач за сечење е конструиран од зацврстен не'рѓосувачки челик, сечилото на мелницата се врти против стационарна, перфорирана подлога, така што отпадот брзо и лесно се распрснува преку дупките на основната плоча пред да бидат испумпани во празнење од 1/1-инчи линија.ТЕХНИЧКИ ПОДАТОЦИ:


Тип на пумпа —— Пумпа за мелница, со сечилото SS Grinder

Електрични оценки120 V, 60 Hz, 10 А максимум.

МоторЕден, 1 HP, термички заштитен мотор исполнет со масло.

Максимална работна температура 158 степени F (70 степени Ц).

Кабел за напојување Power SJTOW, 3 проводници, 16 AWG, 300 В.

Ниво на бучава ——Помалку или еднаква на 68 dBA (Lp), измерена на 3 стапала.

Дијаметар на празнење на цевки ——1-1 / 2 инчи.

Вертикално празнење —— 60 стапки.

Испуштање со максимален проток ——110 gpm.

Шут-О ff Глава —— 65 стапки.

Нормално време на трчањеЗависи од бројот на поврзаните тела.

Број на влезови 4

Начин на активирање —— Прекинувач за притисок, коло.

Минимална тоалета, туш / када Висина на основата —— 10 инчи.

Врвна вентилациска врска —— 1-1 / 2 инчи.

Резервоар и капаче —— Сино полипропилен, дебело 1/8 инчи.


Параметри на производот

модел Напојување капацитет димензија

Тежина (без пумпа)

CFWT150 200~240 V,50/60 Hz 39 литри 23.5 ”X 18.5” X 27.5 ” 26 lbs
CFWT250 200~240 V,50/60 Hz 60 литри 35.5 ”X 18.5” X 27.5 ” 40 lbs


Приклучна моќ (V) Струја (А)

Моќност (kW)

Freq.(HZ)

Flow(m3/h)

Раководител (М)

FC2-230 one pump work 230 13 2.8 60 7 30.5
two pumps work 230 23 5.5 60 10 34.5
WQ1100SQG one pump work 220 5.6 1.25 50 7.2 13.6
two pumps work 220 10 2.2 50 8 15
FC1-115 one pump work 115 9 1 60 5.8 11.7
two pumps work 115 15.6 1.8 60 6.8 14.2
WQd10-7-0.75QG one pump work 230 3.4 0.75 50 10 5.7
two pumps work 230 6.4 1.5 50 12.7 7.5
FC05-115 one pump work 120 4.8 0.57 60 5 5.6
two pumps work 120 9 1.1 60 6 7

димензии