-0086 575 87375906-

сите категории

Пумпи од не'рѓосувачки челик WQ-BS

Апликации:

Потопни пумпи на работно светло од вител, изработени од не'рѓосувачки челик AISI 304, дизајнирани за валкани води кои содржат органски цврсти материи. Особената форма на работното коло овозможува слободно преминување на цврсти материјали со дијаметар до 50 mm. Погодно е да се подигнат валканите води и празните чешми.

спецификации

1. Кабел за напојување: Стандарден кабел е 10м

2. Течна температура: 104 ° F (40 ℃) континуирана

3. Мотор: Б класа на изолација, IP68 заштита

4. Единечна фаза: Вграден термички заштитник

5. Додатоци: Пловечки прекинувач е достапен

Спецификации на делови

1. О-прстен: Буна-Н

2. Деловно домување: AISI 304

3. вратило: вратило за заварување AISI 304

4. Двостран механички заптивка: еластомери на буна-Н
Моторна страна: Јаглерод VS силикон карбид
Страна на пумпата: Силициум карбид VS Силициум карбид

5. Работно коло: Заварување AISI 304

6. Обвивка на пумпата: AISI 304

Параметри на производот

модел Напон, фреквенција Излезна моќност Кондензатор

Цврсти материи

Предавање

Јас сум во 0 50 100 150 200 250 300 350
m³ / h 0 3 6 9 12 15 18 21
WQ-0.75BS 220V , 50Hz 0.75kW 25μф 38mm H (m 11 9.8 8.5 7 6 5
WQ-1.1BS 220V , 50Hz 1.1kW 30μф 38mm H (m 13.5 12 11 9.5 8 6 4.5 2

димензии


модел A (mm Б (мм

C

Исцедок

Големина на пакување (mm NW
WQ-0.75BS 220 430 G 1.5 ” × × 240 270 470 17kg
WQ-1.1BS 220 430 G 1.5 ” × × 240 270 470 18kg