-0086 575 87375906-

сите категории

Пумпи од не'рѓосувачки челик WQ-B C

Апликации:

Потопни пумпи на работно светло од вител, изработени од не'рѓосувачки челик AISI 304, дизајнирани за валкани води кои содржат органски цврсти материи. Особената форма на работното коло овозможува слободно преминување на цврсти материјали со дијаметар до 50 mm. Погодно е да се подигнат валканите води и празните чешми.

спецификации

1. Кабел за напојување: Стандарден кабел е 10м

2. Течна температура: 104 ° F (40 ℃) континуирана

3. Мотор: Б класа на изолација, IP68 заштита

4. Единечна фаза: Вграден термички заштитник

5. Додатоци: Пловечки прекинувач е достапен

Спецификации на делови

1. О-прстен: Буна-Н

2. Деловно домување: AISI 304

3. вратило: вратило за заварување AISI 304

4. Двостран механички заптивка: еластомери на буна-Н
Моторна страна: Јаглерод VS силикон карбид
Страна на пумпата: Силициум карбид VS Силициум карбид

5. Работно коло: Заварување AISI 304

6. Обвивка на пумпата: AISI 304

Параметри на производот

модел Напон, фреквенција Излезна моќност Кондензатор

Цврсти материи

Предавање

Јас сум во 0 100 200 300 400 500 600 700 800
m³ / h 0 6 12 18 24 30 36 42 48
WQ-1.5B 220V , 50Hz 1.5kW 30μф 50mm H (m 14 12.5 11 9 7 4
WQ-2.2B 380V , 50Hz 2.2kW / 50mm H (m 15.5 14.5 13.5 12 10.5 8.5 6.5 4.5 2.2

димензии


модел A (mm Б (мм C (mm D (mm)

E

Исцедок

Големина на пакување (mm NW
WQ-0.55B 170 195 370 76 G 1.5 ” 180 × 240× 390 14kg
WQ-0.75B 170 195 395 76 G 1.5 ” 180× 240× 420 15kg
WQ-1.1B 170 195 396 76 G 1.5 ” 180× 240× 420 16kg
WQ-1.5B 190 201 465 100 G 2 ” 200× 240× 480 19kg
WQ-2.2B 190 225 470 100 G 3 ” 200× 240× 480 21kg