-0086 575 87375906-

сите категории

Пумпи од не'рѓосувачки челик WQ-B A / WQ-B B

Апликации:

Vortex impeller submersible pumps made of stainless steel AISI 304,designed for dirty waters containing organic solids. The particular shape of the impeller allows the free passage of solid materials up to 50 mm diameter. Suitable to lift dirty waters and empty cesspits.

спецификации

1. Кабел за напојување: Стандарден кабел е 10м

2. Течна температура: 104 ° F (40 ℃) континуирана

3. Мотор: Б класа на изолација, IP68 заштита

4. Единечна фаза: Вграден термички заштитник

5. Додатоци: Пловечки прекинувач е достапен

Спецификации на делови

1. О-прстен: Буна-Н

2. Деловно домување: AISI 304

3. вратило: вратило за заварување AISI 304

4. Двостран механички заптивка: еластомери на буна-Н
Моторна страна: Јаглерод VS силикон карбид
Страна на пумпата: Силициум карбид VS Силициум карбид

5. Работно коло: Заварување AISI 304

6. Обвивка на пумпата: AISI 304

Параметри на производот

модел Напон, фреквенција Излезна моќност Кондензатор

Цврсти материи

Handing

Јас сум во 0 50 100 150 200 250 300 350 400
m³ / h 0 3 6 9 12 15 18 21 24
WQ-0.55B 220V , 50Hz 0.55kW 16μф 38mm H (m 9.5 8 7 6.2 5 3.8 2
WQ-0.75B 220V , 50Hz 0.75kW 25μф 38mm H (m 10 9 8 7 6 5 3.5 2
WQ-1.1B 220V , 50Hz 1.1kW 30μф 38mm H (m 12.5 11.5 10.5 9 8 7 5.5 4 2

димензии


модел A (mm B(mm) C(mm) D(mm)

C

Исцедок

Големина на пакување (mm NW
WQ-0.55B 170 195 370 76 G 1.5 ” 180 × 240× 390 14kg
WQ-0.75B 170 195 395 76 G 1.5 ” 180× 240× 420 15kg
WQ-1.1B 170 195 396 76 G 1.5 ” 180× 240× 420 16kg
WQ-1.5B 190 201 465 100 G 2 ” 200× 240× 480 19kg
WQ-2.2B 190 225 470 100 G 3 ” 200× 240× 480 21kg