-0086 575 87375906-

сите категории

Пумпи од не'рѓосувачки челик QDX-B

Апликации:

Open impeller submersible pumps made of stainless steel AISI 304,designed for clean or slightly dirty water,the suction grid with filter allowing a free solid passage up to 10mm .They are particularly suitable to empty drain well of cellars and garages,tanks,pools and fountains.

спецификации

1. Кабел за напојување: Стандарден кабел е 10м

2. Течна температура: 104 ° F (40 ℃) континуирана

3. Мотор: Б класа на изолација, IP68 заштита

4. Единечна фаза: Вграден термички заштитник

5. Додатоци: Пловечки прекинувач е достапен

Спецификации на делови

1. О-прстен: Буна-Н

2. Деловно домување: AISI 304

3. вратило: вратило за заварување AISI 304

4. Двостран механички заптивка: еластомери на буна-Н
Моторна страна: Јаглерод VS силикон карбид
Страна на пумпата: Силициум карбид VS Силициум карбид

5. Работно коло: Заварување AISI 304

6. Обвивка на пумпата: AISI 304

Параметри на производот

модел Напон, фреквенција Излезна моќност Кондензатор Јас сум во 0 50 100 150 200 250 300 350
m³ / h 0 3 6 9 12 15 18 21
QDX5-10-0.37B 220V , 50Hz 0.37kW 12.5μф H (m 12.5 10 8.5 6 2.5

QDX10-10-0.55B 220V , 50Hz 0.55kW 16μф H (m 12.5 10.8 9.5 8.5 7.5 6.5 5
QDX15-10-0.75B 220V , 50Hz 0.75kW 25μф H (m 15 12.5 11.5 10.5 9 8 7 5.5
QDX6-16-0.75B 220V , 50Hz 0.75kW 25μф H (m 18 16.5 14 11.5 8.5


димензии


модел A (mm Б (мм C (mm) D (mm)
Е празнење Големина на пакување (mm NW
QDX5-10-0.37B 170 195 360 68 G 1.5 ” × × 170 240 390 12kg
QDX10-10-0.55B 170 195 360 68 G 1.5 ” × × 170 240 390 13kg
QDX15-10-0.75B 170 195 385 68 G 1.5 ” × × 170 240 420 14kg
QDX6-16-0.75B 170 195 385 68 G 1.5 ” × × 170 240 420 14kg
QDX-1.1B 170 210 385 68 G 2 ” × × 170 240 420 16kg
QDX-1.5B 170 210 405 68 G 2 ” × × 170 240 420 18kg
QX-2.2B 170 215 435 80 G 3 ” × × 210 250 460 20kg