-0086 575 87375906-

сите категории

Пумпи за песок HS10-10-0.75

Апликации:

It is a wear resistant submersible pump and ideal for pumping water and dirty water mixed with soil , solids , etc The pumps are used to pump surface water from building sites , wells , subways or tunnels , for lowering ground water for irrigation , supply of industrial water , etc The low weight and compact design ensure convenient transport , handling , and installation

спецификации

1. Кабел за напојување: Стандарден кабел е 10м

2. Течна температура: 104 ° F (40 ℃) континуирана

3. Мотор: Б класа на изолација, IP68 заштита

4.Single фаза: Вграден термички заштитник

5. Аксесоари: Пловечки прекинувач е достапен

Спецификации на делови

1. О-прстен: Буна-Н

2. Моторно домување:AISI 304

3. вратило: AISI 420

4. Двостран механички заптивка: еластомери на буна-Н
Моторна страна: Јаглерод VS силикон карбид
Страна на пумпата: Силициум карбид VS Силициум карбид
5. Impeller:PTMG

6. Обвивка на пумпата: GG20

Параметри на производот

модел Напон, фреквенција Излезна моќност Кондензатор Ракување со цврсти материи Јас сум во 0 50 100 150 200 250 300
m³ / h 0 3 6 9 12 15 18
HS10-10-0.75 220V , 50Hz 0.75kW 25μф 4mm H (m 18 16.5 15 7.3 9.8 6 1.5

димензии


модел A (mm Б (мм C (mm

D

Исцедок

(мм)

Големина на пакување (mm NW
HS10-10-0.75 200 290 430 80 × × 210 3100 440 20kg