-0086 575 87375906-

сите категории

Пумпи за мелница WQd-QG

Апликации:

Потопни пумпи за обвивка од леано железо со работно коло што се обезбедени со уред за мелење. Наменета за отпадна вода со цврсти органски материјали. Особената хидраулична форма, овозможувајќи мелење на цврстиот труп што може да се уништи во многу мали делови, овозможува пумпање на отпадни води дури и во оние места каде канализациониот систем не е достапен. Погодно е да се подигне валкана вода и празни чешми.

спецификации

1. Кабел за напојување: Стандарден кабел е 10м

2. Течна температура: 104 ° F (40 ℃) континуирана

3. Мотор: Б класа на изолација, IP68 заштита

4. Единечна фаза: Вграден термички заштитник

5. Додатоци: Пловечки прекинувач е достапен

Спецификации на делови

1. О-прстен: Буна-Н

2. Моторно домување: GG20

3. вратило: AISI 420

4. Двостран механички заптивка: еластомери на буна-Н
Моторна страна: Јаглерод VS силикон карбид
Страна на пумпата: Силициум карбид VS Силициум карбид

5. Работно коло: ZG35

6. Обвивка на пумпата: GG20

7.Ремен прстен: ZG35

Параметри на производот

модел Напон, фреквенција Излезна моќност Кондензатор Јас сум во 0 50 100 150 200 250 300 350
350 350
m³ / h 0 3 6 9 12 15 18 21 21 21
WQd10-7-0.75QG 220V , 50Hz 0.75kW 25μф H (m 10 8.8 7.8 6.5 5 3.5


WQd10-10-1.1QG 220V , 50Hz 1.1kW 30μф H (m 14 12.8 12 11 10 9 7.5 6 4.8 3

димензии

модел A (mm Б (мм C (mm
D (mm

E

Исцедок

Големина на пакување (mm NW
WQd10-7-0.75QG 250 230 430 108 50 × × 240 280 460 29kg
WQd10-10-1.1QG 250 230 480 110 50 × × 220 280 520 30kg