-0086 575 87375906-

сите категории

Grinder Pumps WQ10-7-0.75QG / WQ15-7-1.1QG

Апликации:

Потопни пумпи со обвивка од леано железо со работно коло обезбедени со уред за брусење. Дизајниран за отпадна вода со цврсти органски материјали. Посебната хидраулична форма, која овозможува мелење цврсти трупови што може да се уништат на многу мали делови, овозможува да се испумпуваат отпадните води дури и на оние места каде што не е достапен канализациски систем. Погоден за подигање на нечиста вода и празни јами.

спецификации

1. Кабел за напојување: Стандардниот кабел е 10м

2. Температура на течност: 104°F(40℃) континуирано

3. Мотор: Б класа на изолација, IP68 заштита

4. Еднофазен: Вграден термички заштитник

5. Додатоци: Достапен е пливачки прекинувач

Спецификации на дел

1. О-прстен: Буна-Н

2. Куќиште на мотор: GG20

3. Вратило: AISI 420

4. Двострана механичка заптивка: Buna-N еластомери
    Страна на моторот: Јаглерод VS силициум карбид
    Страна на пумпата: силициум карбид VS силикон карбид

5. Работно коло: ZG35

6. Куќиште на пумпата: GG20

7.Shredding ring:AISI 440

8.Gringing ring:AISI 440

Параметри на производот

моделНапон, фреквенцијаИзлезна моќностКондензаторЈас сум во050100150200250300
m³ / h0369121518
WQ10-7-0.75QG220 V, 50 Hz0.75kW25μfH (m)98.57.564.8


WQ15-7-1.1QG220 V, 50 Hz1.1kW30μfH (m)12.511.810.59752.5

димензии

моделA (mmB(mm )C(mm )

D

Исцедок

Големина на пакување (мм)NW
WQ10-7-0.75QG230270450G 2"F× × 250 290 47026kg
WQ15-7-1.1QG190255470G 2"F× × 230 300 50027kg